Гилотината на лорд Минчев тази седмица застигна: Силвия Кацарова бухнала от моден бакпулвер, Миглена с гости от Червен бряг, Кобилкина виновна по всички показатели + още виновни и СНИМКИ

2167
08 Април 2017, 16:15


Пак е събота и ако се чудите какво ви липсва, то поредната порция забавни коментари в седмичната рубрика на лорд Евгени Минчев „Гилотина“, във в. "Телеграф" е пред вас.

КИТЕН ЯВОР В ЯКЕ НА КАНДИНСКИ

Не вярвам това якенце да е рисувано лично от Кандински, но носи някои негови характеристики. Смятам, че духът на Явор Бахаров е напълно несъвместим с облеченото въпреки, че споменът от Вип брадър допуска това. Цветните триъгълници може да идват и от детството, когато се използваха цветни блокчета за изрязване. Тук обаче, в компанията на странните дънки и още по-странната ризка на актьора, всичко изглежда като избирано от слепец и допълвано далтонист . Прическата също заслужава един Фигаро, който трябва да я пипне без ограничение в правата си на повелител на ножиците. Трябва да се пипнат и дънките, но не бих се занимал лично с това.

СИЛВИЯ В ТЕКСТИЛЕН СПЕКТАКЪЛ БЕЗ РЕЖИСЬОР

Само погледа на Силвия Кацарова може да бъде освободен от отговорност в този набухнал вид, пълен с моден бакпулвер и лимонтозу. Това личи особено във фризурата, нещо средно между заготовка за глазура и откъси от прическа на кукла Барби. Ако слезем по-надолу, където текстилното представление е пълно, но без никакъв режисьор, ще установим преплитане на няколко жанра, сред които оперета, водевил и ранна естрада. Не съм блюстител на еко модата и не ме засяга палтото от истинска кожа е или пък не, но то е напълно неподходящо за добрата ми приятелка. Черните участъци всяват напрежение и отнемат от красотата на белите полета. Ефирна, прозрачна блузка на бели точки е вестибюла на тази модна организация. Тя блещука под помпозната кожена яка, служеща само за фон на едно бижу, което би подхождало повече на осмокласничка. Великолепна усмивка, греещи очи- всъщност истинската Силвия Кацарова, когато не е така претрупана.

МИГЛЕНА С ГОСТИ ОТ ЧЕРВЕН БРЯГ

Главен герой в този ексцентричен портрет е победителката във Вип брадър Миглена Ангелова. Lady in Red съвсем се е потопила в мастилницата с огнено, че на мен ми изглежда, като цопнала в пълен с карминова боя гьол. От това цопване изпръскан е и стилистът Маури Пироли, за когото имам специален абзац. Непокътната стои единствено Елена Кристиано. Гостенка на нейното Neon party в рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата, Мисис Искрено и Лично, съвсем искрено се открояваше в екзалтираната модна публика, обсипана с цветовете на сезона, откроени с финия подпис на неон. А именно- цикламено, жълто, зелено, синьо и неговите подопечни. Всичко онова, което намира първи и последен пристан в якето на сеньор Пироли, но в малко разредена честота и прилежност. Дантелената гарнитурка при Миглена, претендираща за сако, изглежда като родено в третия месец модно изтърсаче. Г-жа Кристиано успокоява сърдечно този ускорен цветови пулс, флиртувайки с дрес кода, но без да е подписала граждански брак с него.

БАХАРОВ В ПУЛОВЕР, ИЗБИРАН ОТ СЛЕПЕЦ

Тази така обикновена и незвездна жилетка води още един представител на фамилия Бахарови тук. Смята ли Захари, че актьор и знаменитост от неговия ранг може да се появи така, че и да допусне да бъде сниман? Според мен това би следвало да бъде избегнато от негов пи ар или стилист. Сиво-черното недоразумение изключва възможността някой да се грижи за гардероба на Бахаров. Умилителна е яката на жилетката, упорстваща в тила на собственика си. Жилетката изобщо е като извадена от скрина на пенсионер, лишен от добра пенсия и вдовец едновременно. Едрите копчета са мишени и се открояват в един безумен патос, сякаш са сапунчета от евтин мотел. Бялата блузка отдолу едва скрепва цялата разпиляност тук и бих апелирал за един добре скроен балтон, който да прикрие всичко това.

БИЗНЕСДАМИ ЗАЛАГАТ НА ЧЕРВЕНОТО

Ето един оригинален аспект в прилагане на червеното, различен от описваните при други лица. Бизнесдамата Анелия Петкова блести в очарователни дантелени конвулсии , по време на празнуване 10-те години на нейния бутик Bridal fashion . Всичко по знаменитата лейди грее и отваря врати към топлината и свежестта, съпътстващи бракосъчетанията на десетки двойки през този период. Прическата откроява лице, оформено „с върха на четката” и по което сияят живи спомените от най-красиви житейски моменти. Адвокат Галина Петрова- също дама от висока класа и със стаж по червения килим, носи червеното като знаме на своите модни познания. Харесвам дългите червени ръкавици, обхождащи една бледа, аристократична кожа и окончаващи под арка от греещи рози. Прическата, обеците и чантичката са вид моден камертон за тази все още колеблива пролет.

КОБИЛКИНА ОБЛЕЧЕНА КАТО ПО МУРЗИЛКА

Никога не съм се съмнявал, че където има един акцент, може да съществуват и два. Очевидно Наталия Кобилкина се облича така както говори- с акцент и то такъв, който разсмива. Червеното жакетче и принадлежащите му комбинации издават сходство с униформа на стюардеса, а заетата поза, знака V и задоволството, с което позира, правят Кобилкина „виновна по всички показатели”. Особено вълнуващи са ръкавчетата, завършващи горе с буфан- нещо като кадър от съветското списание Мурзилка . Впечатляваща е черната лента на блузата- магистрала на непохватния вкус, траурна лентичка за отсъствието на естетически усет. Огромната бяла пола обслужва пропорциите на госпожата. Въздухът е ЙОНИ-зиран от тези феерични коси, вчесани като пред интервю за работа в НОИ. Свободни йони идват дори от златното копче, което едва се сдържа да не изхвърчи в небитието. Наталия, вИй кАгда на пАследний пъть разлиствали вУог, скажите?Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени