Гинка Кесякова на море с таен обожател (Бившата на президента събра погледите по бански - Фото в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/ginka-kesiakova-na-more-s-taen-obojatel HotArena.net
Гинка Кесякова на море с таен обожател (Бившата на президента събра погледите по бански - Фото в галерия)
Гинка Кесякова, първата съпруга на президента Румен Радев, събра погледите по бански, видя HotArena.


Майката на две деца показа нагледно, че здравословният начин на живот дава резултати. И на тялото й могат да завидят доста 20-годишни момичета.


Гинка показа стегнато тяло, резултат от ежедневните сутрешни кросове в Борисовата градина. Приятелки на бившата жена на президента издадоха, че тя е на море не с децата си, а с тайнствен обожател. 


Който стои зад сексапилната снимка на Кесякова, която позира само по черен бански. 


Бившата госпожа Радева е фен на родното Черноморие и от години отмаря в Лозенец, където се забавлява с приятелки. Този път обаче тя е избрала да е с мъж


Гинка ревниво пази личния си живот в тайна и дори се отказа от фамилията Радева малко след втората сватба на президента с Десислава. Новият й избраник доскоро бил неин колега в банката, в която работи. 


А запознати издават, че той е същинско копие на шеф Манчев. И се изявявал като истински кавалер като редовно карал Гинка на работа с лъскавия си Мерцедес, въпреки, че от началото на годината не работи в банката.


Двамата предпочитат да не афишират връзката си, за да не дават излишни поводи за клюки. Но и не се крият. И често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в супермаркета в столичния квартала Гео Милев, където Гинка живее с двете си деца от президента, предават от България днес.


11 Коментара

Въпросителен?

преди 6 години

Защо пишете постоянно за тази жена? С какво е по-различна от всяка друга българка? Била бившата на президента. Някой да е чел нещо за бившите на президентите от другите държави?

Коментирай

Деспасита Радева

преди 6 години

Ами пишат, защото е много по- красива, стилна и скромна от сегашната президенша Радева. Деската си е наше село.. проста и нагла

Коментирай

Радостина

преди 6 години

Тази лъчезарна и много по-интелигентна жена щеше да бъде много по-добра първа дама от сегашната, която е проста и смотана. Не е нужно да говориш с някого, за да определиш какъв е.

Коментирай

Деса простакеса

преди 6 години

Абсолютно! Втората първа дама не блести с класа и стил, а и възпитание, за разлика от първата дама, пардон първата жена на президента.хахахаха

Коментирай

От снимките ли разбрахте, че е "интелигентна"???

преди 6 години

Аз пък не мисля така, нито е красива, нито скромна! Една обикновена женица, нищо особено! В лице е леко грозновата, с тънка уста и ръбесто лице. За тялото - поредният тапициран скелет! Президента си знае най-добре защо е предпочел съпругата си, твоето мнение надали го интересува! Гледай си твоята женичка у вас, вместо да зяпаш в чуждите паници!

Коментирай

хахаха

преди 6 години

Е все пак е по-скромна от генерал Деса, която е забърсала чужд мъж. И да благодари, че ББ сложи Цецка за кандидат президент,щото иначе и радев щеше да гледа президентството през крив макарон и тя щеше да си остане със статут на негово гадже. Стана законна съпруга заради левия електорат, който е силно консервативен и явно с доста лош вкус , ако съдя по твоя коментар.

Коментирай

Твоето мнение хич не ме вълнува

преди 6 години

То пък твоят вкус е "невероятен" хахахахах! Това, че настоящата му съпруга не ти харесва, не означава че предишната е голямата работа! И двете са грозновати и не са нищо особено! Колкото до красотата, това е доста субективно понятие. Боклукът за едни е злато за други, така че не си ти човекът, който ще определя пристрастията на околните!

Коментирай

Не думай

преди 6 години

А какво е нужно тогава, за да определиш какво представлява даден човек? Негова снимка?

Коментирай

до не думай

преди 6 години

Какво е нужно за да пишеш като луд защитавайки някой и плюейки по друг, партийна принадлежност ли?! Аман от овце, затова сме бездушно стадо, което доят и стрижат!

Коментирай

?

преди 6 години

И кой "плюя"?? Не виждам никъде в коментарът ми да съм обидила или "оплюла" някой? Не аз наричам хората "овце", или греша?

Коментирай

Ти сериозно ли?....

преди 6 години

И аз като "Не думай" се чудя, как точно разбра че бившата съпруга на президента е ПО- от настоящата. Да не си екстрасенс или нещо подобно? Ако беше толкова лесно да се разгадае характера на човек по неговата снимка, животът щеше да е много лесен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.