„Гласът на България”я кара през просото (На никой не му пука за талантите)

4017
19 Март 2013, 15:00


Треньорите в „Гласът на България“ отделят едва по 5 минути на възпитаниците си научи HotArena.net. Младите таланти от предаването почти не виждат своите ментори извън снимките.


Миро, Преслава, Вики и Данчо Караджов се отнасяли със сериозно пренебрежение към подопечните си. И отделяли едва по два часа на седмица за работа с тях.


„Това е адски недостатъчно! На практика на треньорите хич не им пука какво става с участниците”, обяснява човек от екипа на риалити шоуто.


Младите певци разчитали на треньорите си, за да се подготвят, но имали една по 5 минути срещи с тях. Треньорите дори не познавали хората, които са избрали. Преслава бъркала имена, а Данчо Караджов си ги записвал на листче.


Всеки изпълнител се подготвя сам, както може. Репетицията с ментора е само една, прави се с пиано и стига колкото за изпълнение на една песен веднъж. Треньорът може евентуално да направи някаква забележка, колкото да я заснеме камерата и след това да я пуснат в ефир.


Така зрителите остават с впечатлението, че младите таланти работят упорито с менторите си, но всъщност се подготвят съвсем сами. А четиримата ментори се виждат с участниците предимно пред камерите за записите на предаването, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
petio
преди 5 години
-7
вие сте луди!аз съм един от участниците и това е пълна лъжа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени