Глория: Очарована съм от гаджето на дъщеря ми! (Певицата присъствала на всичките им срещи в началото)

4022
06 Ноември 2015, 14:05


Фолк певицата Глория не крие, че е очарована от гаджето на дъщеря си Симеон Данев.

 

За да си създаде добро мнение за него обаче, в началото Глория държала да присъства на всичките им срещи, за го опознае, научи HotArena.

 

„Симеон не само го харесвам, но и съм очарована от светогледа му като цяло. Той подходи много мъдро още от началото на връзката им – сам пожела да се срещне с мен. Каза ми, че със Симона са влюбени и че отношенията им стават сериозни. Той е много грижовен към нея, добър и ни помага много. Рядко се срещат такива момчета в днешно време. Той има амбиции, двамата градят планове заедно, спортуват, говорят си цивилизовано… Доволна съм от избора на дъщеря си“, гордее се пайнерката.

 

От своя страна Симона Загорова старателно попивала всичко, което майка й я съветва. Не крие също, че тя е нейният идол в живота.

 

„Нормално е да искам да стана като мама. Тя е моят идол, както трябва да бъде. Радвам се, че малко или много взимам от нейното мислене, а също така черпя от стила и визия й. Затова хората обичат да ни казват, че си приличаме по рождение“, отсича наследницата на русенската фурия, която също стремглаво се е насочила да гради музикална кариера.

 

„Искам свястно момче за дъщеря ми! Парите не са чак такъв фактор, макар че до Мони трябва да застане мъж на място, който да се грижи за семейството, което ще създадат“, размишлявала примата на фолка пред свои.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени