Глория продължава да изнудва Пайнера, скоро може да изхвърчи от фирмата

1478
10 Април 2016, 13:00


Шансовете Глория да се раздели с продуцента си инж. Митко Димитров още тази пролет стават все по-големи. Певицата, която работи с „Пайнер” от 1994 година насам, е съгласна да преподпише договора си с фолкгиганта, но само ако бъдат приети всичките й  условия, научи HotArena.

А те изобщо не са малко и едва ли ще се стигне до разбирателство. Още повече, че димитровградският бос хич не обича да бъде изнудван. Доказвал го е неведнъж и затова звезди като Камелия и Андреа вече не са част от неговата компания. Глория е единственият изпълнител в „Пайнер”, който се ползва от специални привилегии. А сега иска и още и още, пише "Уикенд".

„Договорът ми приключва през май. По един или друг начин мисля, че ще продължим да работим заедно, но може би не при тези условия. В преговори сме и се надявам да постигнем консенсус заради всичко, което сме направили заедно, и най-вече заради феновете. Фактът, че сме работили съвместно толкова години, означава, че всичко е било окей”, коментира дипломатично примата.

Колежките й в „Пайнер” недоумяват защо тя предявява допълнителни претенции при положение, че се ползва с ексклузивен статут. Докато другите изпълнители искат разрешение и за най-малкото нещо от шефа и му плащат значителен процент от приходите си, Глория прибира за себе си почти всички изкарани пари. Тя се води съпродуцент на песните си и друг като нея във фирмата няма.  Певицата ветеранка явно не оценява завидната си позиция в „Пайнер” и си мисли, че може да изкрънка от Митко Димитров увеличение на привилегиите си. Още през 2014 г. тя започна да мърмори, че има разногласия с боса. Споровете им били на тема как да се развива кариерата й занапред.

Тези дни Глория отново върна претенциите си на дневен ред. Тя заяви, че не иска друг да й нарежда какви песни да изпълнява и че не желае да се съобразява с модерните в момента тенденции в чалгата. По този начин индиректно намекна, че Пайнера я кара да прави по-комерсиални парчета, каквито имат Преслава, Галена, Джена и останалите актуални звезди от висшата лига на поп фолка.

„Когато слушам вътрешното си аз, нещата се получават. Поддадеш ли се на това какво трябва да се прави за жанра - за това и за онова – не е окей. Трябва всеки да си има характер и различен поглед за това, какво иска да пее, какво да предлага на публиката. Тогава стават нещата”, разсъждава примата. Тя не е загубила надежда, че ще успее да убеди инж. Митко Димитров да приеме условията й и да продължат да работят заедно.

Ако ли обаче началникът се окаже упорит, от май насетне Глория ще трябва да се грижи сам самичка за кариерата си и неминуемо ще изпадне от „Б” във „В” групата на фолка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени