Глория размаза Преслава

https://hotarena.net/az-jenata/gloriia-razmaza-preslava HotArena.net
Глория размаза Преслава

Фолк певицата Глория върна Преслава в училище и й показа, че има още много да учи, докато стане достойна съперница за първото място в поп фолка, видя HotArena. Чалга примата се завърна с гръм и трясък, пращайки претендентката в девета глуха, коментират меломани.

След като се разбра с Митко Пайнера, че остава в музикалната му компания, Глория се зае да разчиства около себе си. За изпълнителката е под нивото й да плете интриги и да се заяжда с колежките си, затова пък им показва кой е номер едно, с музиката, която прави, пише „Галерия”.


Фолк звездата наскоро пусна нова песен, която моментално се превърна в хит и дори чалга критиците неохотно признаха, че Гло е излязла от рамките на стила и е задала денс парче, което да се хареса на млади и стари, и което е с много модерно звучене.



Певицата обаче е доволна не само от положителните отзиви, които слуша по свой адрес, но и заради факта, че показа на Преслава, че няма никакво намерение да се откаже от титлата „прима на фолка”.

Поне засега.

7 Коментара

ахах

преди 7 години

Глория и тя ли взе да цака за статии

Коментирай

и кво

преди 7 години

и двете са чалгаджийки преди всичко

Коментирай

ТОДОР

преди 7 години

ГЛОРИЯ Е КЛАСА,А ПРЕСЛАВА Е НИЩО.

Коментирай

Kris

преди 7 години

Tova e delo na patrashkova vse pak tozi vesnitnik e nei tq e glaven redaktor i poneje e proteje na kurvoleta ot izvesno vreme samo q napad kato se chudiat za kvo da se zahvanat samo che udariha na kamuk zashtoto Gloria mnogo haresva Preslava takache tova sa pulni izmislici sled kato edinstvenata chalga pevica koqto Gloria sledi v istagram e tochno Preslava i nali se seshtate che Gloria ne e sluchaina tq nedava komplimenti darum na vseki xaxaxa

Коментирай

smqqqqqqqtaii

преди 7 години

LAPAITE MIKROFONQ 4ALGARKI

Коментирай

ми тва

преди 7 години

А сефте! А Преса милата сън не я хваща, че Глото била хит направила. Да се смееш ли, да плачеш ли?! И после се сърдят, като бъзикат чалгарките колко са прости. Удрят дъното, като ден и са нарицателно за простотия. Кой средноинтелигентен човек ще даде пари да му правят ПР по такъв селски начин, питам аз и отговор не ща!

Коментирай

А3

преди 2 години

Баба Галя Баничката вече залязва...неможе да стъпи на кутрето на Преслава .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.