Глория сменя силикона (Ремонтира 10-годишни импланти)

2059
21 Януари 2016, 14:00
Фолк певицата Глория смени силикона, дочу HotArena. 10 години след като си сложи имплантите, фолк звездата е решила да ги подмени.

От близо година Глория умува къде да отиде, за да си смени бюста. Изпълнителката се тунинговала още през 2005 година, като гаранцията на имплантите била 15 години.

Специалисти обаче я предупредили, че е най-добре да смени имплантите по-рано, тъй като старите могат да й направят проблеми.

Изпълнителката в крайна сметка се спряла на модел, който гарантирано й спестявал доста неудобства. Новите силикони били практически без нужда от подмяна и преминали всички тестове и проби.

Моделът струва 3500 евро, а Глория решила да се докара с имплантите последно поколение в средата на януари, когато няма особено много ангажименти. След операцията обаче едва през февруари ще поднови посещенията си в залата.

Специалисти по пластична хирургия обаче са на мнение, че певицата е била подведена. Каквито и импланти да слага, кожата увисва и дори изкуствените форми трябва да се ремонтират, за да изглеждат добре, твърдят те. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени