Глория учи висше на 43-годишна възраст

https://hotarena.net/laifstail/gloriia-uchi-visshe-na-43-godishna-vazrast HotArena.net
Глория учи висше на 43-годишна възраст

Глория е амбицирана да получи тапия за висше образование, разбра HotArena.

 

 

43-годишната прима на попфолка притежава диплом за средно за тракторист от аграрния техникум в Две могили. Певицата вече смятала, че не е престижно да няма висше на фона на доста по-млади свои колежки, които записаха и завършиха право, политология, маркетинг и икономика, пише „Таблоид“.

 

 

Глория все още се колебаела дали да следва музикална педагогика, или пък някоя по-модерна специалност като мениджмънт и психология. Фолк звездата Мария например учи музика и продуцентство при Етиен Леви в Нов български университет.

8 Коментара

Лили

преди 7 години

Странния случай на Бeнджамин Бътъб, упс Глория ...На 43 беше преди минимум 5 години , хахахаха

Коментирай

do lili

преди 7 години

I az tova 6tqh da kaja-taq pone 5-6 godini e vse na 43!!!!!!!

Коментирай

haha

преди 7 години

хаха

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Лили пуснала коментар преди 2 секунди и веднага си го харесала самичка. Статията току-що е пусната, едва има няколко прочитания и ХОП - харесано коментарчето. Прозрачна си, Лиле. Ясно е, че след като ти си си написала мнението, си го харесваш и "споделяш". А за статията, не разбирам защо е "Глория учи висше на 43", а не просто "Глория учи висше". Или "Глория учи висше с руса коса". Или "Глория учи висше, бъдейки майка". Или просто нещо друго.. Какво отношение има тук възрастта? А и като отворим статията, се оказва, че дори не учела, ами се чудела тепърва какво да записва. Човек може и трябва да се учи и да учи цял живот, така че възрастта няма тук отношение, освен ако вие не искате да докажете по някакъв начин чрез статията си, че има отношение, но така пуснато и оставено да види във въздуха, звучите елементарно. И докато сме по темата: Не се казва "красива за възрастта си" или "възрастна, НО красива". Казва се "възрастна И красива" или просто "КРАСИВА" е достатъчно.

Коментирай

...

преди 7 години

Разбира се, че възрастта няма значение, мозъкът има значение...Сега като потвърждение Глорето ще запише право /след като си издържи изпита/ в Софийския /не в НБУ или в Благоевградския/, ще го завърши 2 в 1 с международни отношения за 3 години и ще специализира международно право в Хага.... Баси смешниците сте в тоя сайт....

Коментирай

577

преди 7 години

Това Лили,ще да е същото онова,което защитаваше и имаше доста позитивни мнения,относно Гери Никол....мисля,това обяснява всичко....Само,едно не разбрах...твърди,че Глория преди"минимум 5 год е била на 43"...Е,как преди 5 години,след като реалните години на Глория са именно 43....Явно,Лили нещо куца с математиката....за справка за годините на Глория-уикипедия:))))))

Коментирай

ей,неграмотни хора

преди 7 години

Глория е 73-ти набор,годинките й са 43,тази година ще навърши 44,пууу...то,бива,бива ма някои от читателите не могат да изчислят, пък тръгнали да се обясняват!

Коментирай

do mhm ot ani

преди 7 години

za svedenie,komentara na LiLI go haresah az! I az napisah,4e taq pone 5-6 godini e vse na 43!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.