Глория напълня, лицето й подпухна. Пее вир вода! (СНИМКИ)

9732
28 Септември 2013, 12:21


Редакторска плесница

 

Какво става с Глория? Това се питаха нейни изумени фенове по време на последното й участие в столичен клуб, видя HotArena.net.

 

Примата на българския поп фолк драстично напълня, което й личи най-вече в лице.

 

Изпълнителката на „Феникс“ се появи в ефирна, тюлена рокля в синьо, която направи цялата на мокри петна. По всичко личеше, че на Глория й беше горещо, но досега примадоната винаги е съобразявала тоалета си така, че да не личат потни петна. Уви, този път случаят не беше такъв.

 

Това, което направи по-силно впечатление на феновете обаче, бе подпухналото й лице. „Направо не можем да я познаем! Не само е направила бузки – цялата е подута“, кокореха се присъстващите на участието.

 

Някои дори заподозряха, че и Глория, като Ивана, е направила алергична реакция покрай пластичните операции. Припомняме, че Ивана имаше сериозни проблеми заради силикона, който си сложи в джуките, и години наред се бори с подуването и задържането на вода.

 

Гло също има силикон/хиалурон в устните, но дали той е причината за вида й, не можем да кажем със сигурност.

 

Все пак, факт е, че певицата е напълняла не само в лице, но и в тяло. Това ни навежда на мисълта, че промяната у Глория се дължи по-скоро на повече похвапване и липса на спорт, отколкото на алергична реакция.

 

А вие какво мислите? Дайте мнение в анкетата по-долу.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виолина
преди 4 години
-2
менопауза
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
-3
Грозева, ти знаеш ли какво означава ДРАСТИЧНО НАПЪЛНЯЛА?! Това ли е ДРАСТИЧНО НАПЪЛНЯВАНЕ?! Дори и да е напълняла (а тя не е) не е драстично. Но авторката на статията е слаба умствено, вижда се. Май плачеш за уволнение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени