Глория опитала да разведе Жоро Илиев (Той й заповядал да се изнесе от България)

4671
29 Октомври 2014, 10:42


Фолк певицата Глория опитала да разведе Жоро Илиев навремето по изключително подмолен начин, с което си подписала присъдата, узна HotArena.net.

 

Заради предателството, Главния я „екстрадирал“ от България по най-бързия начин, заточвайки я в САЩ.

 

Годината е 1998-а.

 

Връзката на Глория с Жоро Илиев е публична тайна. Всички знаят за бурните им интимни отношения, макар подземният бос да е женен за Мая Илиева.

 

,,Жоро се забавляваше с Глория, но никога не е мислил за нещо по-сериозно с нея. Тя обаче имаше други цели и си беше наумила да го разведе“, разказват близки до убития мафиот пред „Всеки ден“.

 

Примата на поп фолка направила всичко възможно да се разчуе за връзката им и да стигне до ушите на Мая Илиева. Така и станало, но плановете на Гло се объркали. Мая не поискала развод на Главния и му простила, а певицата не могла да стане втората г-жа Илиева.

 

Единствено си навлякла гнева на подземния бос, който й заповядал да се изнесе от България. Той моментално изкарал визи на нея и мъжа й Илия Загоров и ги пратил в Страната на неограничените възможности.

 

Когато двамата се върнали, Глория отново търсила път към Жоро Илиев, но той бил непреклонен. Според запознати, именно тогава певицата му посветила парчето „Присъда“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени