Гнусно парадиране! Фавиол Сефери се фука брутално с „Бентли“ за 500 бона

6697
09 Май 2018, 12:57


Откакто миналата седмица разкрихме за връзката на Фавиол с поп-фолк певицата Лорена, получихме доста сигнали за арогантното държание на ютубърът. А и самият той вчера качи клипче в Инстаграм как подкарва луксозното возило на стойност над половин милион

 

 

Фавиол стана популярен преди 2-3 години с пародиите и видеата, които правеше във Фейсбук. Тогава хората изключително много го харесаха, най-вече заради чувството му за хумор и скромността му. От тези негови черти обаче няма и спомен към днешна дата. Според източници на HotArena самозабравилият се ютубър гушкал по 200 бона месечно от продажбите на парфюма му, а за старите си приятели и хобита Фавиол не искал и да чува.

 

 

Забавните клипове и пародии са заменени от показни вечери с популярни българки и снимки на скъпи автомобили.

 

 

Освен последователите му, пропищели от изцепките на Сефери са и живущите в Студентски град, в който блогърът скоро се похвали, че си е закупил апартамент. Наши читатели постоянно сигнализират за арогантно му и агресивно поведение, а миналият месец Фавиол и двама от охранителите му спретнали брутален бой пред чалготека, като нападнали група подпийнали студенти.

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени