Годежът е развален, сватба няма да има! Благо и Есмер се РАЗДЕЛИХА! (Джизъса за пореден път прецака нещата)

https://hotarena.net/pod-pricel/godejat-e-razvalen-svatba-niama-da-ima-blago-i-esmer-se-razdeliha HotArena.net
Годежът е развален, сватба няма да има! Благо и Есмер се РАЗДЕЛИХА! (Джизъса за пореден път прецака нещата)

Няколкомесечната връзка на Благо Георгиев и годеницата му Есмер Омерова вече е в миналото, както всички предричаха. Джизъса отново сгафи и танцьорката без колебания му би шута, узна HotArena!

 

Брюнетката е изтрила всички снимки, дори и тези от рождения й ден, на които присъства футболистът, или пък които й напомнят за него.

 

Първоначално интернет критиците предположиха, че това е поредният изтъркан трик на двойката, с който да си поиграят с медиите. Оказва се, че този път

 

не целят светски шум, а наистина са се пръснали.

 

Близки авери на Благой загатват, че причините за разлъката са няколко – направил е забележка на Есмер, да не залива профилите си в социалните мрежи нон стоп със снимки. По някакъв начин тези фотоси засягали децата му, а връстниците им коментирали новата на татко му пред него.

 

Другата причина – Омерова е хванала Георгиев да сваля друга мацка, което е типично за него.

 

Светските хроникьори, познавайки нравите на футболиста, още от самото начало на връзката му с танцьорката, предрекоха, че тази ще е поредната, с кратък срок на годност.

 

Благо и Есмер обаче си повярваха, че са родени един за друг, та дори бързо предприеха необмислената крачка да сключат брак. Нападателят до този момент не бе предлагал на никоя от жените си, дори и на най-важната – майката на двете му деца – Христина Витанова.

 

За пореден път стана ясно, че Джизъса е неспособен да изгради една сериозна връзка, затова най-добре е да не опитва повече.

 

 

 

11 Коментара

smqh

преди 8 години

".....а връстниците им коментирали новата на татко му пред него". А ? К'во ?

Коментирай

Mazen e toq

преди 8 години

Тоя.....Абе имам усещането,че тоя взема пари от малко по-заможни,жадни за внимание "девойки" за да се покажат с него.Да се драснат няколко реда за тях,да придобият "известност" и после "Аеее,раздяла...!" Това си помислих с онова малкото,и после и с тая....Пак същото..Мнооого пошло и прозира..

Коментирай

Кристин

преди 8 години

Млада красавица като Куини да си плаща за да спят с нея... Чуваш ли се... Божеее, накъде тръгна светът. Ми то с толкова прайдове явно жените съвсем я окъсаха...

Коментирай

ne mmmm

преди 8 години

Смятам,че даже не спи с тях..Той си фра**а там от контингента.Абе не знам,така ми се струва.Защо тая малката ще се хване с тая мазна муцуна,че и ако се вЕрва на бившите му,има мноооого малък.............................мозък :)

Коментирай

Бебо

преди 8 години

Децата му са твърде малки, за да коментират връстниците им тази ситуация. Но ще дойде момент, когато ще разбират какви ги е вършил мухльото и тогава ще ги е срам от така водещия им се бащица.

Коментирай

jjjjj

преди 8 години

STIGA PISAHTE ZA TOQ BOKLUK.TOVA NE E MUJ A LEKE NA KOETO MU DOSTAVQ UDOVOLSTVIE DA NARANQVA JENITE.PULNI IM GLAVATA S GLUPOSTI I POSLE GI SRIVA.S HRISTINA SE ZADURJA SAMO ZASHTOTO MU PROSHTAVASHE VSICHKO I SE OPITVA DA PROBUTVA I NA DRUGITE SUSHTITE NOMERA NO TE IMAT POVECHE SAMOCHUVSTVIE I NE ISKAT DA MU TURPQT IZNEVERITE.TOQ E TOTALNO RAZLOJEN

Коментирай

smqh

преди 8 години

Ама я коментират,пред НЕГО.....Ей т'ва е най-важното :) пааадаш

Коментирай

фенка

преди 8 години

Този е направо за психиятър. Има големи проблеми със себе си! Комплексар!

Коментирай

а де

преди 8 години

А защо ли ? Заради големия му....... както някой написа......мозък ще да е.Те мъжете с големи мозъци са си добре със самочувствието.А тоя няма никакво...

Коментирай

Valyman

преди 8 години

Da vi kaja 4estno, svetut ne znae i xi4 ne go interesuva. Taka 4e ne se napuvaite mnogo.

Коментирай

Valyman

преди 8 години

Az jiveia v 4ujbina i da vi kaja predstava si niamam koi sa tezi...kak be6e...Aishe Esmerova i Jisura- Mizura. Taka 4e kakvi "svetski medii" i kakvi "svetski jurnalisti" vi biat v glavite ne znam. Ami, kakvo da vi kaja...produljavaite da se vulnuvate ot razni tam ismisleni ne6ta i xora s texnite gluposti a puk durjavata vi 6te produljava da tsufti i preuspiava prez tova vreme.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.