Годежът на Стивън Тайлър вбеси близките му

2996
29 Декември 2011, 14:40


Фронтменът на „Аеросмит“ Стивън Тайлър си има сериозни семейни неприятности. Роднините на музиканта са бесни, че 63-годишния рокаджия е предложил брак на приятелката си Ерин Брейди. Тъй като от години семейството на изпълнителя е на нож половинката му, вместо радост новината предизвика силен гняв у тях.

 

 

Според близките на Тайлър, Ерин се интересува само от парите на музиканта и се отнася изключително зле с тях. „Те смятат, че тя се държи зле с тях и че е злобна по принцип. Последното нещо, което искат, е тя да стане част от фамилията. Затова ще направят и невъзможното да го разубедят да се ожени за нея", коментира приятел на Тайлър.

 

 

Роднините на Стивън са още по-обидени от факта, че рокаджията сам взел решението отново да се бракува. Годежът ги поставил пред свършен факт, тъй като музикантът дори не си направил труда да ги попита какво мислят за брачните му планове. „Те се страхуват, че тя ще се опита да го скара с тях по някакъв начин и сега са принудени да действат много дипломатично", допълва познатият на вокалиста.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени