Годеницата на Фики: Защо ме мотаеш?

https://hotarena.net/az-jenata/godenicata-na-fiki-zashto-me-motaesh HotArena.net
Годеницата на Фики: Защо ме мотаеш?

Годеницата на Фики Стораро получи годежен пръстен, но не и сватба. Изпълнителят предложи брак на приятелката си Гюлджан, но сватба няма да има, разбра HotArena.

Двойката трябваше да се венчае през топлите месеци, но певецът размисли. Мускулестият фолкаджия реши да си даде една година ергенски живот, преди да навлече брачния хомот, пише „България днес”.


Тръпнещата в очакване булка обаче продължава да бъде размотавана от гаджето си. И докато застане с него пред олтара доста ще почака.

А може и изобщо да не стигне до там.


Фики споделя, че годежът с малката Гюлджан е сериозен, но още обмисля дата за сватба. Което пък подсказва, че май двойката може и да не стигне до брак, ако прекалено протака.

5 Коментара

Циганска работа!

преди 7 години

Не че съм му симпатизирала някога, но в момента ми е адски противен! Имал връзка с известна певица от две години, бил влюбен. После цъфна с годеж със съвсем непознато момиче? Тоя или страда от остра форма на шизофрения или яко го е закъсал от към пиар.

Коментирай

Fikreta:-)

преди 7 години

Няма такава готина коса:-)

Коментирай

Evets

преди 7 години

И кво излиза...Преслава, Драганка, Петканка .....Накрая циганин за циганка се жени

Коментирай

Петя

преди 7 години

Лика прилика

Коментирай

естествено

преди 7 години

А Преслава да не би да не е циганка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.