Годеницата на Туньо остави децата му на улицата! Разпродаде му вещи и имот, а тях лиши от наследство

7658
07 Юли 2017, 15:00


Последната приятелка на покойния Трифон Иванов е успяла да заграби и продаде жилището му само година и няколко месеца след кончината му, узна HotArena.

 

Овдовялата Валя Панова е оставила трите дъщери на легендарния футболист на улицата въпреки усилията на средната му щерка Галина да спаси полагащото им наследство. След като годеницата на Туньо задигнала и затрила трофеите му, забранила на дъщерите да припарват до дома, в който са родени и отгледани. Въпреки несъгласието им и ходенето по мъките заповедта да бъде отменена, справедливост така и не получили.

 

На финала на една от най-гнусните сделки по дяволската разпродажба на жилището на баща ни, ми се иска победоносно и зверски респектиращо да ви засвидетелствам огромната си благодарност! Поклон пред всички онези добри хора, които ми помогнаха да събера разбития си след 13 февруари пъзел! Благодаря на фирмата на продавач от Велико Търново, на всички комшии по балконите, на хората, които за разлика от мен, бяха допуснати за „оглед“ на апартамента, благодаря на всеки един човек, намерил начин да се свърже с мен, за да ми разкаже за случващото се след смъртта на тати!“.

 

....

 

„По настоящата й схема никой от нас трите няма да бъде собственик (по документи) на нашия дом... Всичко създавано и изживяно ще бъде продадено за тежко малко куфарче, пълно с чужди пари...“, разкри една от дъщерите на Трифон Иванов – Галина, цитира „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
безобразие
Преди 1 година
0
Та те брак имат ли пише годеница а щом е годеница няма право а ако е закона съпруга тогава има права но това е бг
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени