Годеницата на Венелин Петков: Напускам те! Уморих се да те чакам

4564
30 Април 2013, 13:30


Венелин Петков получи ултиматум от приятелката си Милена. „Или брак до края на годината, или раздяла!“, дочу HotArena.net.

 

Чаровният телевизионер и компютърната специалистка са пред раздяла, заради бягството на водещия от сериозно обвързване. Именно блянът по свободата е причината повече от 10 години един от най-желаните мъже у нас да не минава под венчило, макар не една и две красавици да му коленичиха за ръката.

 


Венелин продължава да мечтае за авантюри и професионална реализация. Планува да продължи с филмите си за войната в Афганистан.

 


Бъдещите му творчески планове обаче по никакъв начин не харесвали на Милена, която смятала, че вече й е време за деца и мъж, който да хвърли котвата пред дома им, вместо да обикаля горещите точки по света. И затова се опитва да върже Петков за себе си с подпис и да превърне годежа им в брак.

 


Венелин обаче и дума не давал да се издума за евентуална венчавка. Една от най-съкровените му мечти е работа в Европейската централа на Си Ен Ен. А там има много красавици, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 5 години
-2
Мисля,че колежката му/Гена/,все още е в бляновете му!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени