Годжи лудна по Камелия (Басистът я преследва с неприлични предложения)

2661
13 Април 2017, 14:00


Годжи си е загубил ума по фолк фурията Камелия, научи HotArena.


Музикантът от край време си пада по засукани мадами и макар да се познава с певицата от години, едва покрай "Гласът на България" решил да опита късмета си. 


От екипа на музикалното риалити издават, че Годжи използвал статута си на музикален шеф, за да преследва блондинката с неприлични предложения. Той все си намирал поводи да привиква изпълнителката в офиса си насаме, уж, за да обсъждат песните за участниците. На няколко пъти той дори й отправял покани за романтични срещи.


"Годжи не пропуска красива жена. Когато реши, че трябва да спи с някоя, става много настоятелен", издават го колегите му. Най-често на прицел са му танцьорките от балета, които не смеят да кажат за мераците на шефа си. 


Някои от тях пък се съгласяват на интимности, защото се надяват по този начин да се издигнат по-бързо в кариерата, но надеждите им остават напразни. Камелия обаче е съвсем друг случай. Певицата има достатъчно опит, за да може хем да отклони мераците на музиканта, хем да запази добрите си отношения с него. 


Певицата няма никакво желание да рискува връзката си с Цветин, тъй като е една от малкото в бранша, които могат да се похвалят с толкова дългогодишни отношения, предават от Ретро
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени