Годжи се пропил заради Слави

1988
16 Ноември 2014, 13:30


Най-добрият приятел на Годжи и негов работодател  - Слави Трифонов, носи косвена вина баскитаристът на „Ку Ку Бенд” да си докара ядове с алкохола, научи HotArena.net.

 

Макар да твърди, че не е пристрастен алкохолик, Георги Милчев не си ляга без да обърне поне чашка-две концентрат.

 

Отдавна се носят слухове, че роденият в Криводол музикант има сериозни проблеми с високоградусовите напитки. Според някои близки до музиканта люде, точно на безсънните нощи със спиртни изпарения се дължат торбичките под очите му, които все по-силно изпъкват и отнемат от чара му, пише в. „Уикенд“.

 

Георги Милчев си има лична теория за това как се е докарал до това положение като основната заслуга е на Слави Трифонов. Учиндолецът, който се слави като безупречен педант в работата си, докарала буквално до физическо и психическо изтощение подчинените си в началото на „Шоуто на Слави”.

 

Хората му видяли бая зор докато започнат да работят като професионален екип. Многократно се случвало репетициите да продължават до откат, а след записите на предаването за вечерта, да започват репетиции за следващото, които да продължават до малките часове на денонощието. Този режим би изнурителен за Годжи и в продължение на два-три месеца той ходел като пет за четири – недоспал и изтощен като грохнал старец.

 

„Не стига, че имах много малко часове да спане, ами и не можех и да заспивам от пренапрежение. Първите няколко месеца на шоуто ми бяха ад. До 5, до 6 часа сутринта не можех да заспя”, разправя Георги Милчев.

 

Накрай се принудил да потърси помощ от специалист. Лекарят го посъветвал да си купи хапчета за сън. Годжи обаче не искал да чува за тях, понеже негов роднина се пристрастил, не можел да заспи без таблетка и така над 10 години.

 

За да не се дрогира с химия, баскитаристът прибегнал до друг изпитан метод да приспиване. Започнал да обръща по няколко питиета преди лягане, ползвайки ги за приспивателни. Вместо обаче да избяга от едно зло, Годжи си навлякъл друго - избегнал пристрастяване към хапчетата, но се увлакъл по чашката. И така години наред.

 

„Пия по едно-две, за да заспивам. Кой каквото ще да си говори, аз не мисля, че съм алкохолик”, сопва се Милчев на всеки, който се опитва да му изнася лекции за вредата от системната употреба на градусови напитки.

 

От навика на Годжи да си служи ежедневно с веселите питиета, началникът му Трифонов не бил никак доволен. Учиндолецът използвал всеки удобен момент, за да сгълчи Георги, че не е редно на един обяд да обръща по 5-6 бири. Славчо обаче нямал никакви угризения, че точно той носи вината приятелят му да посяга към течностите с кехлибарен цвят.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени