Годжи спи с 23-годишна студентка (Била приятелка на Грахич)

2741
16 Юни 2015, 15:00


Георги Милчев — Годжи може да е стар вълк, но пак се облажи с агнешко. Бас китаристът има връзка с 23-годишна студентка, която може да му бъде дъщеря, научи HotArena.

От няколко месеца той излиза с момиче, което може да му бъде наследничка, но за любовта няма възраст и те са живото доказателство за това.


С настоящата си любима Годжи е заедно, покрай бившата си приятелка Цветелина Грахич. Именно певицата го запознала с новото му гадже.


Засега двойката не афишира публично отношенията си, заради бурните промени в любовния живот на Милчев. Както е известно музикантът имаше не една и две жени в живота си, но с никоя от тях не се задържа за дълго.


Освен това 45-годишният китарист се притеснявал, че всичките му изгори са все на възрастта на синовете му, заради което оттук насетне не бивало името му да изтича в жълтия новинарски поток, спрягано все с различни жени.


Срещите на Годжи с новото му гадже, винаги били при закрити врати. Притеснен да не попадне в полезрението на някой папарак на Николета Лозанова, музикантът не смее дори да изведе гаджето си на ресторант или някъде другаде, поради което вечерите си прекарвали в дома му, пише „Всеки ден“.


Междувременно в шоуто на Слави не спират бъзиците не само по адрес на Годжи, но и на Слави. От два месеца Дългия си има нова приятелка, а колегата му не остана по-назад, като мълчат за дамите си, тъй като съдбата може да им подложи отново крак.


„И двамата не спират да говорят за сериозни връзки, но как очакват това да се случи, при положение че все се захващат с момичета, които могат да са им деца, и е повече от ясно, че са с тях заради парите им. Коцкари ще си останат до гроб, та те не са били с жена, прехвърлила трийсетте“, обобщават от обкръжението на Слави и Годжи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени