Годжи залюби продавачка от Враца! Тя обаче не иска и да чуе за женкари като него, които разбиват семействата си заради млади балерини (Подробности)

2654
30 Август 2017, 17:00


Красива млада жена от Враца била новата тръпка на Георги Милчев – Годжи от „Ку-ку Бенд“, шушукат музикантите от оркестъра, узна HotArena.

 

Чернокосата красавица Ани, която работи в града на Ботевата слава, е пленила сърцето на музиканта. Искрата пламната в близкия Криводол, където то години живее майката на Годжи Цветана Тодорова, днес пенсионера, а преди шеф на социална служба в градчето. През уикенда Ани често посещавала леля си, която е съседка на гологлавия музикант в Криводол.

 

Напоследък Годжи всяка събота и неделя взимал разстоянието София- Криводол с мощното си „Ауди“, за да наглежда майка си, която преди 3 години остана вдовица. Причина за честите посещения на Милчев била и стройната комшийка Ани, която отдавна си падала тайно по него, пише „Галерия“.

 

Но не таяла надежди, че някога ще я погледне. Това обаче се случва... Георги я забелязва, когато тя си има упорит местен ухажор и започнало дълго обмисляне кого да избере.

 

В крайна сметка заложила на сигурното и избрала другия, тъй като Годжи имал дълъг списък със завоевания от балерини, заради които си разби и семейството с ученическата си любов и майка на децата му – Даниела.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени