Изпрати новина PHOTO ARENA rss
0 24

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Голата Марта Вачкова предизвика ШОК (СНИМКИ)

Голите телеса на Марта Вачкова предизвикаха шок на плажа и природен катаклизъм в морето. Ураган, цунами и страховити водовъртежи са нищо в сравнение с това, което се случи, когато пълничката водеща влезе в морето край Резово.

 

 

Вълните се дръпнаха от страх да не ги изплиска, а плажуващите наоколо само викаха в истерия: „На помощ! Да спасим кита!”.

 

 

Само седмица след като приятелката на Марта – Катето Евро, лъсна гола на плажа, примера й последва и Вачкова в Резово.

 

 

Голи снимки на симпатичната дебеланка публикува „Всеки ден”. Според изданието плажът, на който Марта се припичала, както майка я родила, не бил за нудисти. Това още повече шокирало туристите, които всячески се опитвали да избегнат гледката и извръщали глава.

 

 

Мартина Вачкова обаче била навсякъде!

 

 

Очевидно подрусването на тлъстинките на Марта и полюшващите се пищни форми на Вачкова не я караха да се срамува. А защо не? Актрисата винаги е казвала, че човек трябва да крие глупостта си, не голотията. Е, ние от HotArena.net все пак ще си позволим малко да скрием срамотиите, за да не шокираме и вас, нашите читатели.

PHOTO APENA Изпрати новина
Коментари:
61
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
 • avatar
  20.05.2013
  Нищо лошо не е направила,просто се забавлява.Ние дебелите да мрем ли?Какво срамно има в 1 тяло ,та дори и закръглено?Със сигурност вий с "по-хубавите"тела няма да ви стиска да направите това......,щото трябва дупе!Който не го е пробвал,той не знае как е....СУПЕР Е!И всеки с тялото си....ГРОЗНО ТЯЛО НЯМА ИМА ЛОШ ВКУС!
 • avatar
  05.02.2012
  ni6to 4e prili4a na svinja maika az njama da ja izgonja ot legloto si 6te i natap4a valnata debela e no e i simpatjaga
 • avatar
  12.01.2012
  МОРЖ !
 • avatar
  10.01.2012
  Сегашните времена нямат естетиката на Ренесанса.Тогава кльощавите са били грозни. Е, като не сме от онова време, трябва и естетиката ни да е съвременна.А тя не харесва дебелите! Като не ни пука от показване на тлъстините, значи сме пердета, или демонстрираме нещо.Хайде няма нужда! Вижте колко са положителните отзиви-0.3%(сметнах ги).А това е показател за това кое е хубавото днес.Поне да не влизаме в съзнанието на хората с грозна гледка!!(и аз съм дебел, но не го развявам..)
 • avatar
  09.01.2012
  Тони, подбра всички, ама всички думи които винаги съм искал да ги напиша на тези хейтъри и комплексари, даже мисля да си го копирам на някой файл, идеално! :-)
 • avatar
  03.01.2012
  xexexexe
 • avatar
  26.12.2011
  А бе как съдите само хората, като дърти селски клюкарки сте. А ако внимателно се вгледате в себе си може и да разберете че и вие си имате кусури. Тя поне е добра като актриса, ами вие? Кой знае какви грозни неудачници сте. Ами ти бе "Уплашеният" кой знае какъв вмирисан си и ти ами и много знаеш. Всички вие които така корите хората сте хора без самочуствие, злобни и отхвърлени същества, за които само това е важно. Чета ви глупостите и не мога да повярвам че все още има такива глупци - жалки създания. И запомнете - НЕ СЕ ЗНАЕ ЕДИН ДЕН И ВИЕ КАКВИ ЩЕ СТАНЕТЕ, МОЖЕ И ДА СТЕ ПО ЗЛЕ.
 • avatar
  23.12.2011
  Вълните се дръпнаха от страх да не ги изплиска, а плажуващите наоколо само викаха в истерия: „На помощ! Да спасим кита!”........ Бухахахаха.... не мога да спра да се хиля
 • avatar
  23.12.2011
  Светлана Иванова Вие как помагате да се оправи положението в България?Като четете клюки или като съзерцавате тлъстия пърдялник на г-жата актрисата Вачкова?
 • avatar
  23.12.2011
  "симпатичната дебеланка" си е една мазна свиня.Като е нудистка да ходи на нудистки плаж, а не да причинява неудобство и страхове на хората.Дърта, дебела,мазна и провиснала шунда...бля...страх и ужас...бля
Абонирай се за новини