Големият син на Емануела бяга от нея

13899
10 Април 2016, 14:00


Емануела рядко говори за големия си син, но тези дни направи изключение в това отношение. Певицата издаде, че в най-скоро време тийнейджърът ще я напусне за дълго, защото ще замине да учи в чужбина, научи HotArena.

Той се увличал по компютърни технологии и в тази сфера щял да продължи образованието си. В момента дори си търсел престижен колеж в Европа и САЩ.И Емануела, и бащата на Христо са „за” младежът да подири късмета си зад граница, пише "Уикенд".

Чалга звездата не крие, че синът й много ще й липсва, но ще направи усилия да се справи с майчините си тревоги. В момента първородният наследник на певицата е най-големият й личен съветник. Тя не започва работа по нов проект, без да се консултира с него.

„Той ми казва, какво харесват тинейджърите и дали според него песента, която подготвям, ще стане хит или не”, откровеничи 34-годишната звезда. В началото споменахме, че Емануела избягва да коментира сина си, а сега е редно и да внесем уточнение защо постъпва така.

Ами това е желанието на самия младеж, а и на татко му, с когото певицата вече е постигнала примирие.  „Не искам да говоря за сина си, защото съм го обещала и на него, и на баща му.

Христо иска да е далеч от медийното пространство, не желае да бъде обсъждан. И аз смятам, че това е правилно - по този начин той расте в една нормална среда и има нормално детство. Израсна като много добро дете и вярвам, че от него ще стане достоен човек”, споделя хитовата изпълнителка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени