Големият брат услужливо си затвори очите, когато Йоана също пробва да стъкми „най-наглия опит за манипулация”

3130
14 Октомври 2013, 17:56


Зрителите са много сърдити на Големия брат!

 

Наглите сценаристи и режисьори на предаването с вещина гледат да се отърват от безсмислените „пешки” в предаването и да изцедят и капчицата интрига в сочения за най-скучен сезон в реалитито, видя HotArena.net.

 

Миналата година дори не се и налагаше пънене на сценаристите да родят някакви сюжетни линии, защото имаше куп конфликти, истории, отношения, които се развиваха прелюбопитно от самосебе си. Тази година обаче имаме само Лияна, която овърша мъжете за малко внимание и диви скандали между Мира и Ваня.

 

Затова се налага Големият брат да вкарва познати номера като гост-провокатор, „кой какво каза зад гърба на…” и „процедурни”схватки, за да опази най-ценните образи, пишат от kliuki.ws.

 

В събота видяхме как „марионетката” Пламен беше публично скастрен за наглия си опит да изманипулира Йоана. Влюбената участница беше посочена като неподдала се на интригата, а самозабравилия се „милионер” беше изправен срещу всички. Не само виповете могат да останат без пари, но ги опънаха да учат правилника с аргумента, че Биг Брадър държи правилата да се смазват!

 

Независимо от това дали харесват Пламен, зрителите писнаха! Не беше ли нарушение внесената информация на Тервел и Лияна, как двамата си заглушаваха микрофоните по леглата, как самата безгрешна Йоана се опита да внуши на боксьора да спасят Мира от изгонване по време на елиминационната игра?!

 

На всички им е ясно, че Пламен вече не върши работа – хем прави напук на продукцията и проваля мисиите, защото е „лидер”. Хем няма да го докарат до никъде с Йоко! Изводът: просто е излишен!

 

Продукцията не може да си позволи да изхвърли изкушение като Лияна, или послушен играч и атрактивен мъжкар като Тервел. Пък и ако пак ги напият „не се знае – знае ли се”!

 

Това дали е по правилата?! На шоуто – не, но на рейтинга – определено!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени