„Големите надежди“ удари дъното по рейтинг

1533
05 Април 2014, 11:25


Рекламирането на детското шоу „Големите надежди" се оказа доста преувеличено. Предаването не може да се похвали с висок рейтинг и го определят по скоро като „Кой е по-по-най", но в малко по-голяма зала и с жури, научи HotArena.net.

 

Въпреки че хвърленият ресурс по създаването на формата и привикването на известни имена като съдии, всичко това не успя да даде положителен резултат. Шоуто е лишено от състезателен характер като например „Х Фактор" и затова не може да предизвика никакъв интерес или интрига. Децата в предаването са много по-неразпознаваеми и неизвестни в сравнение с малките звезди като Крисия и Симона, които излязохa от „Шоуто на Слави", пише в. „Всеки ден“.

 

Това не е първата издънка на Халваджиян. „Големите надежди" е трябвало да се прави още преди година и половина, но от Нова тв порязали продуцента, защото преценили, че предаването няма да е успешно. От медията се решили да дадат зелена светлина на шоуто, след като видели успеха на Слави Трифонов и неговия конкурс за сценична партньорка на г-н Андреев. В крайна сметка обаче това било погрешно решение, защото форматът се оказал пълен провал.

 

Голяма вина за липсата на зрители имал и тандемът водещи Драго и Ахинора. Момиченцето засенчвало своя колега, който до нея стои като дърво и говори страшно суховато. Децата пък са твърде много и никой не може нито да ги запомни, нито да им стиска палци, защото реално не ги познава. Журито пък е скучно, тъй като съдите реално нямат думата, нито решението за каквото и да е и могат само да дрънкат празни приказки кой колко добре е пял.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени