Голи цици, мъже за секс и „легнал Росен” ще спасят държавата! (СНИМКИ)

9075
10 Ноември 2011, 16:55


С голи цици ще предотвратяваме катастрофите по пътищата, с мъже за секс ще съживим туризма, с овца ще си ще оправим проблемите в МВР, а с публично харакири ще спрем новините на турски.

 

 

Да! Толкова простичко можем да си решим всички проблеми в държавата! Ако не вярвате, питайте Росен Марков – лидерът на Партията на българските мъже.

 

 

“Какво тук значи някакъв си Росен?!”

 

 

“Какво тук значи някакъв си Росен?!” – с тази реплика Росен Марков си направи харакири пред БНТ в знак на протест срещу новините на турски. Той се прободе с нож в гърдите и само благодарение на намесата на полицаите, не пострада сериозно.

 

 

Росен Марков е същият този, който преди няколко дни поде инициативата „Голи светлини”. Мацка по голи цици агитираше в Бургас в студа шофьорите да запалят фаровете си. На врата си бе провесила табела: „Запалете фаровете! Българска партия на мъжете... Росен Марков”.

 

 

Как точно голите цици на мацката ще помогнат на акция „Светлина” и няма ли да предизвикат повече катастрофи, не стана ясно. Важното е шоу да става.

 

 

Росен Марков е същият този, който време поде акция „Мъже за секс” – 1000 български мъже за секс трябваше да обикалят по магистралите, за да привличат туристи. Всъщност секс туризмът у нас никога не е бил слаб и не е имал нужда от допълнителна реклама. Така и не разбрахме дали тази инициатива му се получи.

 

 

Росен Марков е същият този, който преди две години се самозапали пред БНТ в знак на протест срещу новините на турски, защото разбра, че с харакирито не му се получи. Уви, и тук удари на камък.

 

 

Росен Марков е същият този, който нахлу във Варненския парламент гол, за да агитира за изграждане на църква в гробищния парк на варненското село Тополи.

 

 

Той е „легнал Росен” – реплика на „легналите полицаи”. Тази инициатива някъде изгуби смисъла си. Важното е шоу да става! Росен Марков ще спаси държавата!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чичо Манчо Цицоманчо
преди 6 години
-4
Тоя голем артист бре! От всичките му изяви само циците стават. И то заради природни дадености. Самозапалването и намушкването са зле поставени сценки в театър без зрители.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени