Голям гаф с новите фасети на Камелия! Организмът й не ги понесе и започна да фъфли

9604
26 Юни 2017, 15:00


Фолкзвездата Камелия, която доскоро бе ментор в телевизионното шоу за търсене на нови музикални таланти „Гласът на България” фъфли, научи HotArena.

 

В последните няколко седмици чипровската фурия не се появява никъде заради естетическо-логопедичния си проблем, а според нейни дружки той се дължи на неуспешна операция при зъбар. Говори се, че Камелия е лапнала 30 000 лева хонорар от риалити шоуто, а част от парите е похарчила за поредна смяна на усмивката си, писа „Таблоид“.

 

Въпреки че се слави с бисерни зъби, наредени както трябва в устната й кухина, тя е решила да подмени част от тях с импланти, а друга – да облицова с фасети, за да грее всеки път, щом дори се оближе. Оказва се обаче, че интервенцията е била с драматичен финал.

 

След като в реномирана клиника й поставили изкуствените чаркове, певицата излязла щастлива и без болка. 24 часа по-късно започнали същинските оплаквания. Камелия забелязала, че предните й зъби, облицовани с полимерите, я щипят, а болката последвала малко по-късно. Не минало дълго време и организмът й започнал да отхвърля имплантите един по един.

 

Вероятно материалите, от които са направени имплантите, са били от сплави, непоносими за нейния организъм. В резултат към днешна дата изпълнителката на „Залеза и зората” фъфли - недостатък, който е развила заради болката и заради пренареждането на отхвърлените импланти. На всичкото отгоре тя не може наново да се подложи на същата процедура по обратното им слагане, защото трябва да се изчака технологичното време, необходимо за възстановяването й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цветан
Преди 1 година
-5
Хонорарът е 200 000 лева. Фасетите са 15 000 лева. Камелия НЕ фъфли. Това е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не стоят добре на лицето и
Преди 1 година
0
Тези зъби стоят неестествено, не знам как е дала толкова пари , жестоко се е прекарала! Да беше отишла при някой добър стоматолог, който си разбира от работата.
Axaxaxax
Преди 1 година
-1
A na kolko godini e Kameliq??? 44,47 ili 50????


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени