loading...
loading...

Голям скандал! Мутафова ограбена от дъщеря си! Муки краде от майка си, за да залага на бинго (Още разкрития)

2091
01 Юли 2016, 12:40


Стоянка Мутафова е системно ограбвана от собствената си дъщеря. Именно Муки е човекът, който задигна от дома на голямата актриса златни бижута и пари уж докато стопанката бе на гастрол в Германия в края на май. И това не е единственият път, в който дъщерята прибира авоарите на майката, научи HotArena.

Муки от години е бинго маниачка, издадоха пред „Всеки ден“ съседи на Мутафова. Тъй като няма собствени доходи, защото не работи, се налага да щипва от парите на 94-годишната си майка, която бъхти като луда, за да издържа и двете.

Единият път е въпросният обир в края на май на дома в софийския квартал „Лозенец“, в който двете живеят. Дъщерята била накарана от майка си да подаде жалба в полицията, за да открият крадеца.Понеже не било ровено много и не било кой знае колко разхвърляно, преценили, че крадецът е някой, който знае кое къде стои в къщата. Вината била хвърлена върху домашната прислужница. Но така и не се доказало, че именно тя е грабителката. Когато версията за прислужницата била отхвърлена, решили, че Мутафова и дъщеря й са били следени и така крадците са установили къде държат ценните си предмети.

Само преди 6 месеца Муки пак намерила начин да измъкне пари от джоба на майка си. Тогава тя се оплака публично, че е била ограбена в метрото. Взели й 1000 лева, уж за битови сметки. Сумата й била останала, след като платила тока.

Дъщерята дори си позволила да тегли пари от сметката на майка си, а след това излъгала, че уж е станала жертва на банкова измама. Актрисата имала спестени 12 000 лева, които била внесла на влог в известна банка. Муки изтеглила половината с пълномощно, хвърлила ги за бинго и излъгала, че са откраднати. На възрастната си майка обяснила, че някой е източил парите от сметката.
 

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Асианова
преди 8 месеца
0
Някой има късмет и остарява като катедрала,друг като свински не остриган цървул.Госпожите, станаха за смях и на кучетата вече.Инертност,безделие,некадърност,меркантилност,това са качествата, които могат да изпратят даден индивид на бунището.Коментара го оставям за вас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени