Голям скандал! Певица на Ара разкри: Напускам фирмата защото ме карат да се събличам!

2545
03 Януари 2016, 14:00


Поп-фолк певицата Стефани обяви официално, че напуска досегашните си продуценти от "АРА мюзик", узна HotArena.И тя като Ивена и Джина Стоева, които повлякоха крак, е решила да се раздели с компанията не тихо и кротко, а със скандал. Стефани се е чувствала пренебрегвана и не са ѝ били давани шансове за професионално развитие.Според нея, причината за това поведение е, че не иска да подражава на другите изпълнителки като се съблича и се държи лековато. Стефани обаче май няма предвид само разголването в клиповете към песните, пише "Уикенд"."Причината да напусна е видима, млада и пееща певица седи на заден план повече от 5 години. Защо? Защото не съм от тези, които се събличат и всички се въртят около тях", отсича ромката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фен
преди 2 години
0
Можещите певици, напуснете си компаниите и си основете своя, бе.... Хайде, подкрепяме ви, теглите кредити и се финансирате, колко недоволни станахте, има за две компании, не за една. Ако не вземете в тях бездарния като Андреа, ще ви тръгне много добре. Успех!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 години
0
Ако е кадърна никой няма да я гледа колко е съблечена. Сега се заформя нова компания и всички необоротни певици ще се запътят натам, като си мислят, че ще станат звезди, ама надали?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени