Голям скандал! Румяна Тасевска: Заради Черната Златка думата „модел“ е синоним на лека жена, а сега тя опорочи и думата „майка“ ! Златка и отвърна: Коя беше ти позабравена жено?

https://hotarena.net/pod-pricel/goliam-skandal-rumiana-tasevska-zaradi-chernata-zlatka-dumata-model-e-sinonim-na-leka-jena-a-sega-tia-oporochi-i-dumata-maika-zlatka-i-otvarna-koia-beshe-ti-pozabravena-jeno HotArena.net
Голям скандал! Румяна Тасевска: Заради Черната Златка  думата „модел“ е синоним на лека жена, а сега тя опорочи и думата „майка“ ! Златка и отвърна: Коя беше ти позабравена жено?
Нова война избухна в социалните мрежи.

Мис България Ромина Тасевска, която живее със съпруга си, футболистът Дарко Тасевски в Тайланд и отглежда трите си деца избухна с в социалните мрежи срещу Златка Димитрова. Причината е приза „Майка на годината“, който Черната Златка отнесе.

Ето какво написа футболната съпруга:

„Заради такива момичета думата „модел“ отдавна стана нарицателно за лека жена. Сега пак заради тях, думата „майка“ губи совята тежест!! Простотия и морална деградация“.

Златка Димитрова, която роди скоро първата си рожба не й остана длъжна и гневно избухна с отговор към Ромина:

„Призът, който получих явно подразни и други \"особи\")!
До уважаемата и позабравена Ромина Тасевска, нейния съпруг и всичките им семейни приятели. Не ви се извинявам, че бях отличена с приза \"Майка на годината\". Получих го не защото сменям памперси като фурия, а защото откакто съм се посветила на благотворителността, нямате ни най-бегла представа за колко деца съм се превърнала във втора майка. Другия път поне ми изслушайте благодарственото слово преди да скочите срещу мен като гладни кучета. В него аз поделих наградата си с всички достойни и силни жени, независимо дали са биологични или духовни майки. Желая ви късмет догодина! И от мен да знаете - титлите, короните и статуетките не ви помагат да сте по-добри хора!“.

18 Коментара

123

преди 7 години

Златка и като човек и като майка не е нищо особено. Има много по-достойни майки и жени. Които обаче остават в нелегалност, гледат тихо и кротко децата си, занимавам се с благонворителност далеч от светлините на прожекторите. А и напоследък името на Златка го срещаме все по-често в такива "новини".

Коментирай

Грета

преди 7 години

Г-жо Димитрова, моля Ви гледайте си работата и не ни занимавайте повече със себе си! Колко пари отделяте от Вашия бюджет за благотворителност?! Кажете ни в проценти, ако обичате. Лицемерието което пропагандирате е жалко. Успех в "смислените" Ви начинания!

Коментирай

Грета

преди 7 години

Г-жо Димитрова, моля Ви гледайте си работата и не ни занимавайте повече със себе си! Колко пари отделяте от Вашия бюджет за благотворителност?! Кажете ни в проценти, ако обичате. Лицемерието което пропагандирате е жалко. Успех в "смислените" Ви начинания!

Коментирай

1717

преди 7 години

Радвам се,че Златка стана майка.Всяка жена го заслужава.Ромина обаче гледа 3 деца,което е съвсем друго от гледането на едно дете с помощта на помощница.Разбира се приемам помощниците,за който има нужда и възможност,но пък чак толкова заета да е Златка колкото се изкарва-не е.Какво значи,че не може да се наспива?Някои сме изгледали по 2 деца без помощ.Който е гледал деца знае какво да се грижиш за тях докато са болни,да бързаш с едното за училище,пък с другото за градина,да поддържаш домакинството и т.н.Лесно е да си щадиш нервите и спокойствието,но много по-голямо постижение е да се похвалиш,че се справяш сам.Тогава си човек с тежест и авторитет.

Коментирай

20

преди 7 години

Eй Златке, вземи се скрии някъде и не се показвай, та ти си се увъртяла в собствените си ла...на, с какви очи се показваш, не се сравнявай с нормаланите, КРАСИВИТЕ!!, интелегентните, умните, моралните и достойни МАЙКИ!! НЕ СМЕЙ!! ВЪРНИ ТАЗИ НАГРАДА ТИ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ! ТИ СИ ЕДНА НЕМОРАЛНА И ГНУСНА ЖЕНИЦА ЗАСРАМИ СЕ, ОСВЕН, ЧЕ СИ ОТЧАЙВАЩО ТЪПА СИ И ТОЛКОВА ГРОЗНОВАТА, ГЛЕДАЙ СИ НЕЗАКОННОТО СИ ДЕТЕ И СИ ЗАТВАРЯЙ ЖАБЕШКАТА СИ УСТА!

Коментирай

симо

преди 7 години

Защо ни я навират непрекъснато таз проста жена Златка Черна? Защо не се разрови някой в нейната благотворителност и да се види дали Златка Черна не си прави корекции , лифтинги, филъри и къщи с парите от благодетелите ? Абсолютно пропаднало общество сме , зарди журналистите и телевизиите , които дават гласност на това посредствено нещо . Тя дори се похвали , че Патрашкова ще празнува с нея и майка и Новата Година. Срам и резил за Патрашкова, но тя пропадна още от времото с флашките на Алексей Петров.

Коментирай

т

преди 7 години

Аз лично не приемам, че тази Златка дето роди от женен мъж и непрекъснато бълва огън и жупел по всякакви поводи може да е майка на годината.И стига вече с тази благотворителност - тя и без това с друго не се занимава, мъжа и я издържа и позира пред мерцедеси- благодаря ви доктор Енчев, демек ходете си правете операции при него за да вържете някой женен да ви издържа.Видяхме я как псува в Биг брадър, как не знае елементарни неща, и сега хоп майка на годината.За мен такъв човек не е достоен.Трябва да е човек във всяка ситуация, а не да е каруцарка и после все да се изявява с благотворителност колко е добра.За мен личности като тази не трябва да се толерират , пък камо ли да ги правят нещо си на годината.

Коментирай

3434

преди 7 години

Не че съм някакъв фен на Златка,но тази Ромина с какво е известна и какво толкова е направила,освен,че е съпруга на ритнитопковец,та си позволява да дава оценки и квалификации? Нещо като присмял се хърбел на щърбел!

Коментирай

Чернева

преди 7 години

Тая простакеса Златка като роди три деца нека тогава да я видим на какво ще прилича и дали ще има време за "благотворителност"Браво на Тасевска все някой трябваше да и го каже в прав текст ,че морално пропадналите нямат място сред ВИП обществото.

Коментирай

Вяра

преди 7 години

Тасевска може и да е позабравена, но е родила три деца и си ги гледа сама .Има перфектно тяло ,а е и много по- умна и интелигентна от тая разтури къща Златка ,която живее и роди дете от женен все още мъж ,а Ромина е законна съпруга и носи фамилията на мъжа си с гордост.

Коментирай

Диди

преди 7 години

Ромина отговаря като обикновена българка, не като миска.Всички мислим така за този парцал

Коментирай

az

преди 7 години

I Romina ima pomo6tnica, daje pove4e ot edna..

Коментирай

ox,aman

преди 7 години

Златка май позабравя,че благотворителност се прави не за да се дуе после в медиите.В България много хора помагат и даряват!Мен ми е чудно,че няма интервю,в което да не упомене колко помагала,колко дарявала...Е,хубаво де,ама не е само тя.А пък за "майка на годината"не е ли малко рано-онзи ден роди!Кое я прави майка на годината?Абе изобщо коя е Златка и какво толкова се величае-роди дете от жене мъж и чудо голямо сега?!

Коментирай

Елица

преди 7 години

Съжалявам, ама изобщо не се интересувам кой какъв приз за година взима. Защо се обръща внимание изобщо на такъв тип събития, организирани и провеждани от леките жени на мафията? Естествено, че к*рвите ще си дадат статуетката на себеподобна. За мен начина е пълен игнор на такива личности, събития и писания.

Коментирай

Браво на Златка

преди 7 години

Златка може всякаква да е била но се е променила ! Тя е един добър и достоен човек!Да е жива и здрава тя и цялото и семейство!

Коментирай

Mira

преди 7 години

Ромина я харесвах, но след това селско изказване и 100 деца да роди, което явно само може, за мен вече е по-ниска от тревата. Проста жена

Коментирай

zlatka raykova

преди 7 години

zlatka e cerna mustiq, kolko muje preeba

Коментирай

zlatka raykova

преди 7 години

kurvetina e kato men

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.