Голям скандал! Шефът на Фонд „Земеделие” Румен Порожанов завел любовницата си в чужбина с държавни пари! 2 министерства разследват далаверата

6820
03 Ноември 2016, 11:27


Скандално известният шеф на Държавен фонд „Земеделие” Румен Порожанов е разследван от две министерства за нагла злоупотреба с държавни пари, за да си направи кефа и да заведе любовницата си в задгранична командировка, без да има право на това, научи HotArena. Наши източници от финансовото министерство разкриха, че в тамошната дирекция „Инспекторат” е започнала проверка по аферата.

Същото се прави и в министерството на външните работи, защото се касае за голям срам, който България е брала в столицата на Словакия - Братислава. Там между 12 и 14 октомври тази година се е провела работна среща на директорите на всички разплащателни агенции в Европа. От българска страна е бил нашата земеделска звезда Румен Порожанов. А за да му помага в сериозните разговори с европейските му колеги, Румен си е взел… любовницата. Това е Вирджиния Драгомирова, която забележете, се води младши експерт във Фонд "Земеделие” координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони. Тоест, тя като младши експерт, която е едно от най-ниските позиции в държавната администрация е просто една кръгла нула и няма нито морално, нито законово право да присъства на такава среща на ръководители на агенции.

Порожанов обаче си я помъкнал като куфар не заради професионалните й качества, а по лична причина. Просто дамата му се водила титулярна любовница. Интимната връзка между двамата не е тайна за никой, включително и за специалните служби. За да не бие на очи и да не се чекират заедно по летища, Румен Порожанов и палавата, но доста грозноватичка Вирджиния са пътували до Братислава и обратно със служебен автомобил на Фонд „Земеделие” „Фолксваген Пасат”. Но ако си мислите, че Порожанов е платил от личния си джоб разходите сериозно се лъжете. И на него,  и на Вирджиния са били пуснати командировки от фонда. Държавата е платила бензина, хотелите на влюбената двойка, а и за всеки от дните в които са правили секс в чужбина допълнителна сума за храна и пиене. Така де, няма да стоят жадни и гладни.

Грубо, секс разходката на Порожанов и Драгомирова по маршрута София- Словакия и обратно коствала на държавния бюджет около 5000 лв.

Двете загорели от страст гълъбчета са си били камшика от България два дни преди работната конференция в Словакия. На отиване са се отбили през Белград и Виена. И в двата града са консумирали любовта си. Лежерно са се разхождали хванати за ръце, прегръщали са се, целували,  без притеснение, че някой ще ги забележи. Само за протокола - Порожанов е женен, няма развод и се кълне на съпругата си, че й  е верен.

Пред колегите си във Фонд „Земеделие” палавият директор е оправдал ходенето си до Братислава с Вирджиния с причината, че се нуждаел от преводач от английски. А тя знаела езика на Шекспир. Драгомирова наистина знаела английски, но на най-ниско ниво. За сметка на това се говори, че френският й е отличен.  

След като свършила срещата в Братислава Порожанов и Верджи, както и викали приятелите й, са се качили в пасата и спешно са се прибрали в България. Този път не били спирали никъде за секс. От бързането обаче служебната кола май е била ударена, разкриват нашите източници от финансовото министерство.     

Между другото Румен Порожанов, който е на години приближаващи пенсиониране е известен в държавната администрация с множество  секс афери. Прякорът му бил Румен Виаграта. Той си мислел, че младата Вирджиния му е вярна и на 100% само негова. И затова я е направил и нещо като свой личен касиер със задачата да събира едни пари от земеделски производители на които се отпускат субсидии.     

HotArena обаче разполага с много скандални снимки направени в известен столичен ресторант, на които ясно се вижда, че Вирджиния хич не му е вярна и му слага рога. Толкова големи рога, че следващия път когато тръгнат със служебна кола и държавни пари за командировка в чужбина Порожанов трябва да вземе и ремарке, за да си носи рогоноството.   

Очаквайте снимките скоро!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
999
Преди 1 година
0
И кво? Като го разследват до къде стигнаха? Има ли нещо в тази скапана държава да се разкрива...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени