Голям СРАМ! Софи Маринова ФАЛИРА! Залага микрофоните си по заложни къщи! (Шокиращи разкрития)

4610
10 Ноември 2016, 09:48


Софи Маринова съвсем удари финансовото дъно, научи екслузивно HotArena.


Откакто се събра с младото си гадже Гринго, Софка се е докарала до просешка тояга. В последно време участията й са не ежедневие, а същинско чудо. Освен че не записва нови парчета и лежи на стари лаври, което в сегашните условия на жестока конкуренция никак не е достатъчно, Маринова не изпълнява коректно поетите ангажименти.


Все по-малко собственици на заведения с навиват да я канят да извива глас, защото хем не им трупа оборот, хем обича да послъгва и да се скатава. Така певицата едва ли не е принудена да измоли някое участие, на което да лъсне с Гринго, че хората да се чудят да се смеят ли, да плачат ли...


Освен че приходите на Софка рязко са спаднали, разходите й са тръгнали стремглаво нагоре. Тя се е нагърбила с тежката и явно непосилна за нея задача да издържа не само многолюдната си фамилия, която лежи на нейните финанси, но и младото си гадже, което го игра нещо като нейна охрана или там те си знаят какво, а в замяна получава солидна финансова издръжка.


Под напора на тези разходи Софито вече тотално издиша и е принудена да върши неща, които вероятно никога не е предполагала, че ще прави. Но, когато ножът опре до кокала, не мислиш много за репутацията си, а по-скоро за изхранването.


Софи Маринова не веднъж е забелязвана да шари по столичните заложни къщи, но не за да търси да си купи нещо на далавера, а за да проси финансова инжекция. Ромската перла разпродала на безценици златни накити, микрофони и де що има по-ценно, само и само да закърпи ситуацията.


След това си тръгвала с дребна сума пари, надявайки се скоро някой да се излъже да я викне на участие, че да си откупи поне микрофоните. Въпреки че, ако продължава така, скоро няма да има не само къде, но и на какво да пее!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени