Голяма трагедия сполетя Сашка Васева, певицата ослепява + зловещи подробности

3054
16 Август 2016, 15:00


Сашка Васева ослепява. Дупнишката Мадона вече седма година не вижда с дясното си око, разкри самата тя. Певицата отправи зов за помощ към почитателите си, защото лекарите не могли да й помогнат, научи HotArena.

Тя помоли да я свържат с народни лечители, които да й върнат зрението. „От 2009 г. съм сляпа с дясното око. Ако знаете лечение или лечител, моля, пишете ми на лични. Медицината не ми помогна.“ 
 
Подобен текст Сашка написа в неделя вечерта и на своята официална страница в социалната мрежа. „Всичко стана изведнъж. Просто спрях да виждам“, разказа тя вчера пред „Всеки ден“. Обиколила всички лекари, за които й казали, правили й всякакви изследвания, но така и не станало ясно точно какво е станало с окото й.

„Не е за операция. Лекарите не знаят какво ми е. Дадох купища пари във всички скъпи клиники в София и нищо! Дори не могат да ми поставят точна диагноза!“, сподели още Сашка. Нямали никакво обяснение как в единия ден е виждала добре, а в следващия вече е била сляпа. Преди да спре да вижда, нямала никакви преживявания, които да подскажат, че това ще стане. Нито имала проблем със зрението, нито удари и травми, които биха могли да предизвикат загубата му.

„Един хомеопат ми каза, че имам атрофия на зрителния нерв“, разказа още Сашка. Той обаче така и не могъл да й посочи ефективно лечение. В отчаянието си Дупнишката Мадона нямала друг изход, освен да се обърне за помощ към своите почитатели. Веднага след като сподели за проблема си публично, тя бе засипана от препоръки как да си помогне сама. Един от първите съвети бе да прави упражнения с очи.

„Те помагат при намалено зрение, но аз нямам никакво“, отговори певицата. Пред „Всеки ден“ тя разкри, че много хора са й писали лични съобщения, в които споделят собствения си опит с подобни проблеми. Препоръчали й всякакви техники и лечители, които биха могли да й помогнат – от знахари до хора, които лекуват с енергии.

„Все пак е трудно. Лечители има много, но колко от тях са истински лечители и колко – шарлатани, това не може да се каже и няма как да се разбере предварително. Разчитам хората да споделят собствения си опит с подобни проблеми, за да мога да се насоча към точния човек, който ще ми помогне“, сподели още Сашка. Засега тя е доволна, че поне с лявото си око вижда добре. Въпреки огромния си проблем е оптимистка, че ще се намери лечение и отново ще вижда. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени