Голямата Бирма спира чалгата в „Кошарите“

4441
06 Април 2016, 11:48


Оказа се, че новият собственик на заведението „Кошарите“ не е Георги Станоев – Малката Бирма, а баща му, научи HotArena.

Евлоги Станоев – Голямата Бирма отдавана мечтаел да си отвори заведение и постигнал тази цел. Станоев е взел „Кошарите“ от Коко Динев, с когото са много добри приятели. Противно на информацията, че Малката Бирма ще стопанисва ресторанта, Жоро няма никакво участие там.

Баща му обмисля коренно да промени заведението и от емблематично за чалгата заведение да го превърне в изискан ресторант. Мениджмънта на „Кошарите“ е поверен на приятелят на Бирмата – сърбина Горан, който ще изпрати свой екип в новото заведение.

Евлоги Станоев обмисля да кръсти ресторанта BEST. Типично в духа на съседите всеки петък и събота ще свири сръбски оркестър. За разлика от сина си Голямата Бирма ненавиждал чалгата.

Говори се, че той не разбира начина на живот на наследника си, но не искал да му се меси и контролира. Заради това решил в ресторанта да не звучи нито минута чалга, а само сръбски песни за настроение. Близки разказват, че той харесвал Преслава за снаха и нямал нищо против професията й, пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мишо
преди 2 години
0
Докато ядат сръбска скара виенски валсове ли ще танцуват?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени