Голямата работа! Алисия изкара празниците в мега баровския хотел Хаят в Солун (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/goliamata-rabota-alisiia-izkara-praznicite-v-mega-barovskiia-hotel-haiat-v-solun HotArena.net
Голямата работа! Алисия изкара празниците в мега баровския хотел Хаят в Солун (Снимки)
Фолк дивата Алисия тотално скъса с невинния имидж на народно момиче. Вместо да прекара празниците в родното си място до София, певицата избра доста по-луксозна дестинация.

Алисия се е отдала на пълен релакс и спа процедури в мега баровския петзвезден хотел Хаят до Солун. Това между другото беше и любимият хотел на морския наркобос Митьо Очите.

Проверка на HotArena показа, че цената на апартамент за двама души е минимум 520 евро. В нея не са включени глезотиите, които звездата ползва, а тук те не са евтини и не са никак малко. Алисия се освобождава от напрежението и стреса в луксозен спа център със сауна, джакузи, масажи. Междувременно в светските среди плъзна слух, че Алисия е в Хаят заедно със сина си Валерко.

По традиция, изпълнителката сподели с
нимки от почивката си. На едната тя е в един от най-скъпарските ресторанти в Гърция, предлагащ средиземноморска кухня. На кадъра певицата се радва като малко дете на закуската си - порция диня и сирене фета. Каква скромност! Нали? 

24 Коментара

STEFANI

преди 7 години

BIRMATA SI E VIKNAL DA MU PODUHA MALKO

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

STEFANI,нещо много ги разбираш тия работи,а..........Откъде ли..........

Коментирай

Vera Varna

преди 7 години

Vidqh gi predi dva dni s Birmata za ruchichka caxaxxaa mnogo komichna gledka i dvamata bqha po metur visoki. V Haiat spqt.

Коментирай

MARIA

преди 7 години

KAKUV VALERKO,LUDI LI STE??? KROKODILA E S BIRMATA I KAKTO VINAGI E ZAEBALA SINA SI V VAKAREL

Коментирай

2324

преди 7 години

продаде се за пари и тя

Коментирай

хахаха

преди 7 години

Дава си г.за под наем за парцали и вояажи! Уж не беше от тях как Сийка пък ква излезе тя?! Еми бърза и тя да хване последния влак та да натовори, че няма много мегдан пред нея. Докато се харчи да се възползва, то не е сапун да се изтърка, я!?

Коментирай

а

преди 7 години

Леле най-после статия за Алисия,не се сещате за нея вече.Сигурно и тя е щастлива,че напомнихте за нея.С тоя Бирма Али тъне в мъгла и надали й харесва това.Друго си беше в доброто старо време по няколко статии на ден,по страниците на вестниците.Сега дори Николета не се сеща за нея,нали е далеч от Божинов и най-вече от Михайлов.

Коментирай

позьорката Курволета

преди 7 години

Хич не се сеща Николета за нея!!! Ама хич, само дето живее нейния живот и копира всяка нейна поза, прическа и върви винаги след нея там , където и е мястото. Господ си знае работата. Поне да беше измислил коафьорчето й някаква подобна или друга прическа с плитки , ами тя една към едно с прическите на Алисия от клипа " Познаваш ме" Колко е смешна , колко е жалка, горката позьорка, тъпа и некадърна с напъни на модел. Еми от всяко дърво свирка не тава Курволетке! Не ти се получават фотосесиите , защото нямаш излъчване, нямаш! Тъпа си и позите са ти олицетворение на вътрешния ти мир.А, той е на кота мноооого под нулата.

Коментирай

защо съдиш по себе си за останалите?

преди 7 години

Тя работи но стоп всяка вечер и изкарва хиляди , и при всяка удобна пролука използва момента да се наслаждава на любимите си хора. Защо изхождаш от това,ч е ти нямаш и разчиташ на някой да те черпи една кола , за да си зависима от него. Е да, ма тя не тази , която ще бъде зависима от мъж и никога не е била. Защото разчита на себе си и собствените си пари, А, това, че има човек финансово добре до себе си е според нейното финансово положение. Меркалии , колкото щеш, но тя да не е благотворително дружество да издържа некадърници. Благотворителността е нейната втора професия и не веднъж го е правила, без да се знае в повечето случаи, но това е друга тема и неин избор. както и живота си е неин и ще го живее както иска и с когото иска. Независима жена!

Коментирай

смешната си ти

преди 7 години

И, какво смешна намери в това един човек да е 1 м например? Кой както го е създала природата. Не всеки е създаден с пропорции на манекен. Важното е да си намериш нишата и себе си в този живот. И смешното е да си 1м. висока, а да се напъваш и мислиш за манекен. Ти защото си 2 м , тръгна да се присмиваш на хората, Комплексаркa злобна и тъпа!

Коментирай

21

преди 7 години

Като ви чета коментарите за Алисия и Николета умирам от смях,кой кого копира и т.н.Алисия от години си е с една и съща прическа изправена надолу или с двата рога,вярно трябва да си крие обезобразеното лице ама дай малко разнообразие.Николета и с вързана сме я виждали,дали ще доживеем и Алисия?Всяка вечер участия друг път-програмата й е видна за всички тази седмица няма нито едно,а др.две,след това пак две.Ако изкарваше хиляди нямаше да кара децата който я чу...да й ги купуват.

Коментирай

KAMELIA

преди 7 години

TAZI STAVA MNOGO JALKA VECHE GORKOTO I DETENCE IZRASTNA S BABA MU I DQDO MU.TAZI KAK NE RAZBRA CHE VSICHKI MUJE SE GAVRAT S NEQ SEGA I BIRMATA I SLAGA ROGA I TQ PAK HODI PO GURCIA MU LIJE GUZA ZA NQKOQ DRUGA CHANTA.PARCALANA

Коментирай

нина

преди 7 години

Как се е спаружила,толкова сдъвкана,смачкана,будеща жал.Стигна я съдбата на Николета да обикаля немила недрага по хотелите из чужбина наета в замяна на нови обувки,захвърлила детето си при роднините.Нито изглежда влюбена,нито щастлива,изглежда тъжна,отритната от всички.

Коментирай

али

преди 7 години

Асето сбърка като се хвана с Бирмата-явно е очаквала да стане голяма истерия покрай тях заради Преслава(в началото наистина така стана)все пак най-големия бум в кариерата й е когато стана драмата с Валери и Николета.Обаче сбърка Преслава не е Николета да и прави циркове,Бирмата не е Михайлов да й гледа детето и да се прави на циркаджия.Алисия се хвана с Михайлов след Николета и с Бирмата след Николета,сега ако и с Пеевски се хване(въпреки,че надали ще се прехласне по бръчките й Янева и Лозанова са красавици)

Коментирай

елена

преди 7 години

В Клюки.нет излезе статия(явно от пр на Али),че била сама на почивка.Но кой ли вярва?Може да не е с Бирмата,а друг клиент да я е наел да компаньонства,нещо в което се увери цяла България.Това не е за препоръчване обаче,той добре се бие,ще отиде ботокса на бабичката.

Коментирай

@

преди 7 години

Kakvi sa tiq grozni kafqvi petna po shiqta i lizeto

Коментирай

50 лева разходи

преди 7 години

ще Ви го кажа с две думи: прости курви

Коментирай

баба

преди 7 години

Не ги разбирам тези млади момчета,който си я подхвърлят срещу подаръци. Толкова ли няма красиви млади момичета та се занимават с това бостанско плашило преспало с половин София?

Коментирай

тъкмо

преди 7 години

Тъкмо сега четох за Лудия репортер и гаджето му, а толкова ли няма кой да разобличи и тези съмнителни печавки?????????? С Н. Михайлов имаше връзка, снимки и т,н., а сега защо е такава секретна тайна, че една снимка не видяхме с Жорката или го ползва за параван....

Коментирай

ясни са ни

преди 7 години

и да подчертаем, че никой интелигентен човек и подчертавам дебело- МАЙКА, няма да тръгне да парадира с някакво хотелче и облекло за плажа пред огледалото.Е, да си дойдем на думата, сами си градите образа през обществото, а после медиите ви били виновни..

Коментирай

RENT A ASQ

преди 7 години

п.тки под наем за парцаля

Коментирай

Diana

преди 7 години

glupavo i slojno i podlo

Коментирай

Мари-Ан

преди 7 години

В Солун?Ако смята курорта за супер баровси,много се лъже

Коментирай

Мари-Ан

преди 7 години

В Солун?Ако смята курорта за супер баровси,много се лъже

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.