loading...
loading...

ГОЛЯМАТА ИЗМАМА! Лъсна истината за Диляна и Асен! Блатечки искал син от актрисата, но...

4429
21 Януари 2015, 10:43


Лъсна голямата измама за отношенията между Диляна Попова и Асен Блатечки.

 

Няколко месеца след раждането на Борил, колкото и да се опитваха актьорите да запазят личния си живот, истината излезе наяве, узна HotArena.net.

 

Заедно ли са Асен и Диляна? Заедно ли гледат сина си и в какви отношения е актьорът с бившата си жена и дъщеря си? Как се случиха нещата между Попова и Блатечки? Тези въпроси не даваха мира на феновете и най-сетне намериха своя отговор.

 

Според списание „Story“ секссимволът на българското кино винаги е искал син от Диляна. Двамата се влюбили страстно и имали бурна връзка зад гърба на жена му Катерина Горанова.

 

Попова не е първата, няма да е и последната, с която Асен кръшка. Досега режисьорката винаги му е прощавала, но този път ревността й надделява. Тя започва да го задушава с постоянни скандали и двамата се разделят.


Опиянен от невинно-меланхоличния характер на Диляна, Блатечки се решава на по-сериозна стъпка и двамата започват да си правят дете.

 

И тук идва една съществена подробност – Асен никога, ама никога не е имал намерение да живее на семейни начала с Попова.

 

Месеци след раждането на малкия Борил, актьорът вече е разколебан в чувствата си към Диляна. Двамата са засечени да се карат жестоко в бар, след което моделката заминава сама с приятелки на екскурзия в Европа. Синът им остава при родителите на Попова.

 

Оттук нататък остава един-единствен въпрос без отговор – ще му прости ли Катерина?


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 2 години
0
MRASNA KU4KA DOLNOPROBNA E DILJANA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени