Голямата ШАШМА във ВИП Брадър! Виж какво печели победителят! (И защо ни държат в неведение)

8493
23 Октомври 2013, 15:04


Редакторска плесница

 

Каква е наградата за победителя във ВИП Брадър 2013? Замислихте се. Не знаете, нали! Никой не знае! Продуценти и звезди не коментират приза за първото място – нещо, което досега винаги е било тема номер 1 от началото на предаването.

 

Този сезон не се коментира за какво се борят участниците и това не е случайно. Защото се борят за… нищо! Това научи ексклузивно HotArena.net.

 

Голямата шашма в тазгодишния сезон е, че продуценти и ВИП-ове са се споразумели да няма награда за победителя. За сметка на това хонорарите ще са тлъсти и дадени на ръка, без да се облагат с данъци. И вълкът сит, и агнето цяло. Хитро, нали!?

 

Затова и зрителите са държани в неведение относно печалбата. Участниците нямат финансов стимул да спечелят първото място, наградата е само морална. Неслучайно номинациите се приемат нормално и кавгите в Къщата са по-скоро на битова основа, а никой не ламти да е победител.

 

Припомняме, че миналата година отново имаше проблем с голямата награда. Според запознати, Орлин Павлов не е получил обещаната сума. Парите от СМС-и са твърде малко и покрай харчовете по време на предаването, продукцията не може да излезе чак толкова на плюс, че да си позволи едни 100 000.

 

Тогава всеки взимаше различен хонорар, не особено висок, и драпаше към първото място в шоуто. Сега хонорарите на звездите са крайно завишени – гравитират около 50 000 лв., пише „Всеки ден“.

 

Така ВИП-овете са доволни, че няма да се бъхтят за зрителски вот, а продуцентите – че раздават пари под масата, без да им се търси данъка.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кики
преди 4 години
0
И аз изпращах в началото но разбрах,че не хората определят кой да излезе,а Биг брадър.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джи
преди 4 години
0
Браво ! аплодисменти сега за хората , които пращат sms за някой от този театър !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени