Голямата любов не се забравя! Слави още се среща с Маги!

2877
04 Май 2016, 11:44Шоумена Слави Трифонов още не може да забрави голямата си любов Маги Ангелова. Старата любов ръжда не хваща, а Дългия очевидно продължава да поддържа връзка с бившата си изгора, научи HotArena.


Въпреки че от години са разделени, психоложката и шоуменът продължават да се срещат и често си споделят най-личните си тайни. Маги споделя, че двамата никога не са разделяли и продължават да поддържат контакт през годините.


Именно тя е човекът, който е до Слави в трудните му моменти. „Приемам го като част от линията, която съм преминала в моя живот, защото Слави много ми е дал, много съм научила от връзката си с него и от неговия опит.


Ние сме добри приятели и се ценим като личности”, споделя още Маги, която има 6-годишна дъщеря от бизнесмена Елисавет Ъков.


Ангелова е единствената жена в живота на шоумена, с която Слави запази добри отношения. Именно на нейното рамо той намери утеха, когато трагично се раздели с любимата си Мартина.


Дори с бившата си изгора–вокалистката Алекс Раева, Дългия не успя да създаде дружба след раздялата им и до днес не й е отронил и думичка.


"Винаги ще го обичам и ще бъда до него. И аз самата винаги мога да разчитам на Слави”, сподели преди време пред „България днес” психоложката.Клюките гласят, че Слави многократно се е опитвал да си върне Маги в живота си. Последно, когато наскоро тя се разделя с бащата на детето си.
Маги обаче се помирила бързо с бизнесмена, а Трифонов се отказал да се бори за любовта на живота си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени