Гонят Димо Алексиев от „Откраднат живот”

7205
07 Април 2016, 14:00Актьорът Димо Алексиев е на път да се сбогува с ролята си в сериала „Откраднат живот”. Кавги със сценаристи и режисьори поставили под въпрос продължаващото му участие в продукцията, научи HotArena.


Проблемът на звездата бил, че постоянно се опитвал да наложи собственото си мнение върху сценаристи и режисьори. Не харесвал нито идеите на продуцентите, нито на екипа.


Той се държал така, като че знае по-добре от режисьора какво трябва да се прави пред камерата, непрекъснато спорел и бил доста несериозен на снимачната площадка. Освен това негодувал срещу заплащането, пише „Всеки ден”.


Всички тези мелодрами коствали страшно много на екипа, тъй като се плаща за снимачен ден, а не за епизод и снимките на една серия трябва да се правят за не повече от 2-3 дни. Всяко забавяне струвало огромни суми, ето защо на продуцентите вече не им се занимавало с Димо Алексиев, който вечно се държал за собственото мнение и не се поддавал на убеждаване.


И като че това не е достатъчно, в актьорската гилдия младият доктор Генадиев от „Откраднат живот“ успял да стане за смях.Напъва се така, все едно играе в екшън, а не в сериал за лекари. Много преиграва, излага се“, смятат колеги на Алексиев.

Работата му в сериала висяла на косъм, затова и сценаристите му измислили неочаквана болест. Продуцентите ги посъветвали да намерят начин, да го извадят от сериала.


Въпрос на сработване между екипа и актьорът е героят му Калин да оживее, или болестта да се окаже с летален изход.


„Димо често изпада в такива ситуации. Не е лош актьор, но е тежък характер, трудно се работи с него“, твърдят запознати.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ee
преди 2 години
0
Много го харесвам ! Дава живот някакси на сериала на фона на вечно тъжния Алекс, обременения Генадиев, похотливия Захариев и алчната надувка Захариева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fen
преди 2 години
-3
Страхотен артист! другите от сериала могат да му дишат прахоляка. особено безрадостният доктор Василев......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
-9
Да го махнат. В интервюта и преди сме чели, че е вечно недоволен и се смята за недооценен. Конфликтен е, а и като прочетохме, че си е зарязал прекрасното семейство, още повече ни опротивя. Вярно, че това си е негова работа, но когато си избрал да си публична личност не е излишно да се стремиш да се харесваш на хората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени