Гонят Магърдич от Нова?

1710
24 Май 2014, 11:27


Продуцентът Магърдич Халваджиян е на път съвсем скоро да изхвърчи от редиците на Нова Телевизия–медията, в които само преди две години се установи трудно, но сигурно. Арменецът направо не бил на себе си, откакто разбрал, че доскорошният му душманин от Би Ти Ви Вики Политова отново ще му стане колежка, научи HotArena.net. Именно заради нея фирмата на Халваджиян и всичките им предавания „Господари на ефира”, „Пълна лудница” и „България търси талант” бяха спрени от ефира на първата частна телевизия.

 

Заради Политова бяха прекратени и снимките на „Седем часа разлика” – „грях”, който Халваджиян още не е преживял. Сега тъкмо, когато Магърдич и брат му Джуди решили, че се махнали от нейната „тирания” се оказало, че Вики отново ще им е шеф, но в Нова, тъй като преди няколко месеца Политова бе отстранена от ръководството на Би Ти Ви. „Откакто научи новината за нейното присъединяване към висшето управление на медията, линейки хвърчат към студията на „Глобал”, шегуват се от екипа на Нова.

 

Магърдич бил бесен от назначаването на Вики, независимо, че тя ще отговаря за рекламата, а не за програмната на схема. Шефовете на телевизията уверили Халваджиян, че той все още има място в техните редици и че не бива да се чувства заплашен, но той не бил толкова убеден.

 

От два дни насам, кланът Халваджиян е започнал да проправя пътечки към все още прясното ръководство на предишната му телевизия Би Ти Ви в лицето на Павел Станчев. С него Магърдич твърди, че не се бил изпокарал напълно. Засега обаче място за неговите предавания няма и не се знаело коя медия може да приюти Халваджиян и компания. Другият вариант, който се обсъждал в редиците на „Глобал вижън” е ТВ7, където обаче в момента са се захванали с много други нови проекти и не се знае дали ще имат място, на което да приютят клана Халваджиян и многобройните им гърла.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курчо
преди 3 години
0
Маги да отива в някоя кабеларка. Навсякъде ще има място, а и там му е мястото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени