Гонят Явор Бахаров от театъра (Помислил се за звезда покрай щерката на Фатик)

2127
26 Март 2013, 16:30


Младият актьор Явор Бахаров е на път да се прости с театъра. Звездата от „Стъклен дом“ се взе твърде насериозно покрай неочакваната слава, научи HotArena.net.

 

Актьорът, станал известен след ролята си в „Стъклен дом”, се е взел за звезда и вече е омразен на всички столични режисьори. Сред той има негласна уговорка да не бъде взиман за нови постановки и превъплъщението му в Ромео в Театъра на армията може да се окаже последното на сцената.

 

Покрай връзката си с дъщерята на Фатик и успешните си роли в киното младият Бахаров съвсем се взел за звезда. И си позволявал да се държал надменно дори с опитни режисьори, сценографи и актьори.

 

Негови колеги разказват, че младежът не само е арогантен, но и по никакъв начин не прилича на дисциплинирания си по-голям брат. Той по всякакъв начин се опитвал да бяга от продължителните и изморителни репетиции в театъра, а през останалото време постоянно се подигравал на режисьорските предложения, както и на своите колеги.


Въпреки очевидния си талант младежът отказвал да приеме режисьорските препоръки. Играел, както сам смятал, че е най-добре.

 

„Обяснява колко голям талант е и как няма да позволи някой да го съсипе с тъпите си нареждания. Вече никой театрален режисьор не иска да работи с него”, разказват от Театъра на армията. Сред трупата дори вече се говори, че ролята на Ромео може да се окаже последна за него, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени