Гората вече е тясна за Деян Икебаната, излиза на полянката

6163
13 Април 2011, 12:29


Деян Неделчев, по-известен на широката аудитория като Икебаната, престава да събира съчки и пръчки в гората. Нежният дървар е твърдо решен да атакува родните класации с поредния си шедьовър, който ще носи името "На полянката".

 

Деянчо се надява умопомрачителното му парче да привлече внимание и да е поне толкова успешно, колкото предишните му песнички.

 

Ако не друго, Неделчев поне успява да забавлява хората. Певческите му напъни не са съвсем безрезултатни, защото колоритният образ предизвиква усмивки в лицата на хиляди българи. Но ако направим цялостен анализ на досегашното му творчество, ще видим, че само първите песни, които е изпълнявал, са били сериозни и стойностни. Усетил, че в последните години на тези ширини се харчи просташкото, Деян се е ориентирал в правилната посока. "Чаровникът по природа", както сам определя себе си, първо ни накара да усетим, че от икебаната дървесата ги боли. После стана дървар и започна да събира съчки и пръчки в гората, но така и не стана ясно за какво са му те. В следващото си парче "елегантно" почеса дъртака, т.е. себе си, за т*шака, но не успя да привлече нужното внимание.

 

С новия си проект „На полянката“ Икебаната възнамерява да разбие всички възможни класации. Той дори се закани, че след седмица ще запише 3 нови парчета, към които дори ще заснеме клипове.

 

След като видяхме всичките подвизи на Деянчо в гората, сега ще станем свидели на това какви ги върши на поляната. Самият той се похвали, че текстът е негов и почти невъзможно е да не се хареса на многобройните му почитатели.

 

А всъщност Неделчев стартира кариерата си със стойностни парчета, но поради редица неуспехи, се преориентира към забавния жанр. Някои форумци дори подозират, че този "трол" си отмъщава на българския народ, който съзнателно отбягва красивото и налита на кичозното във всяко едно отношение. 

 

Ани Милова 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pbgeaaibg
преди 6 години
-1
F31has tyuocayffcmx
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zariel
преди 6 години
-1
Smack-dab what I was lonokig for-ty!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
OmG
преди 7 години
-1
bati geq axxaxaxa
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ВИКТОР
преди 7 години
0
Деян Неделчев е много талантлив певец. В зората на демокрацията, той и брат му, имаха много хубави песни... Сега ми стана неприятно да се прави на клоун, защото той е поп изпълнител и просто не му отива вече да се кълчоти така...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени