Гордостта на мама! Стефчо на Галена завърши първи клас с отличие

3688
24 Май 2016, 13:57


Синът на Галена завърши успешно първи клас, а певицата му готви чудно лято, научи HotArena.


Стефчо е гордостта на известната си майка и тя с основание се фука с успехите му. Малкия прекрачи прага на школото за първи път през есента, а само месец след това демонститра завидни умения по правопис и краснопис. Галена бе с него както на първи учебеден ден, така и на последния за първи клас, който е днес.


Певицата публикува фотос на сина си, който все повече става копие на баща си. На снимката се вижда как Стефчо получава първата диплома в живота си от любимата си класна, която го поздравява с усмивка.


Стефан пък е барнат като за абитуриентски бал - прическа, костюм, обувки, всичко е на ниво! Галена определено се е погрижила за стайлинга на сина си, но се оказва, че той блесва не само в сянката на ВИП майката си, а и със знания и усърден труд.


Синът на Галена и Галин е отличник и любимец на учителките, които не мерят с различен аршин, а го впрягат яко с учението. На него обаче му се отдава с лекота, поне засега, а и мама и татко се грижат домашните винаги да са написани. Певицата е споделяла, че много държи на образованието на Стефан и му помага във всеки възможен момент, за разлика от колежката си Мария, която наскоро заяви, че няма нерви да се занимава с Марая.

За разлика от много свои връстници, деца на известни лица, Стефчо си е редови ученик и е записан в обикновено школо, а не в частно, където да претупва уроците. Той учи наравно с всички и не се ползва с привилегии, а и не се нуждае от подобни, защото доста бързо схваща.

След като Стефчо завърши успешно първата си година в училище, Галена му е обещала едно незабравимо лято, с което да го възнагради за усилията и успехите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ася
преди 2 години
-2
Такива снимки не качват на този светъл празник, а не като Николета с голите фотосесии.. Браво,честито завършване и успех през новата година на всички дечица!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-3
Другите деца не са ли завършили успешно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени