Горещ политически скандал! Ето я тайната любовница на Първанов

2724
02 Юни 2016, 16:32


Оставката на социалния министър Ивайло Калфин и освобождаването му от този пост, както и от депутатското място по негово желание неотдавна, извади наяве неподозиран секс скандал. Лидерът на АБВ Георги Първанов има любовница в Народното събрание, научи сензационно „Уикенд”. Това е 37-годишната красавица в редиците на партията Мариана Тодорова.

Ботевградчанката бе спасена от безработицата лично от Калфин, след като той се отказа да продължи да е народен избраник, вероятно за да има време да подготви кандидатурата си за президент. Ако бе останал в парламента, хубавицата трябваше да си събере вещите от стаята на АБВ и да се прехвърли в централата на улица „Врабча” 23. 

По информация на „Уикенд” искрата между Първанов и нея пламнала още миналата година, но била пазена в строга тайна дълго време. Самата Мариана обаче не издържала и наскоро се изпуснала, като на всеослушание обявила, че спрямо нумероложките изчисления, направила една нощ вкъщи, двамата с бившия президент били един за друг. По образование брюнетката е изследовател-футуролог и не е тайна за никого в кулоарите, че непрекъснато се занимава с гадания и баене по всевъзможни методи.

Първанов никак не искал да се огласяват близките му отношения с нея, особено след като тъкмо е затихнал последният му секс скандал отпреди няколко години – с певицата Мариана Попова. Факт е обаче, че съпартийците му напоследък все се подхилвали, че явно му върви само на това първо име и съдбата все го среща с чаровни негови представителки. Според запознати именно опасно горещите взаимоотношения с Тодорова са й издействали за много кратко време изстрелване в политическата кариера и от никому непозната тя вече е зам.-шеф на парламентарната група на АБВ, както и шеф или заместник-шеф на няколко групи за приятелство с други държави.

Иначе Първанов я забелязал, след като научил каква специалност е добила от университет, както и че е полиглот – изгората му говори цели 3 чужди езика – английски, немски и руски или поне така твърди в информацията, подала като депутат през 2014 г.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 2 години
0
Още една, "говореща" руски. То всъщност всички българи говорят руски, но само те си се разбират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени