Горещо! Директно от спалнята на Биляна Дол - вижте котето на Божинов само по бельо (Провокативни кадри)

https://hotarena.net/laifstail/goreshto-direktno-ot-spalniata-na-biliana-dol-vijte-koteto-na-bojinov-samo-po-belio HotArena.net
Горещо! Директно от спалнята на Биляна Дол - вижте котето на Божинов само по бельо (Провокативни кадри)
Половинката на Валери Божинов за пореден път нагорещи мрежата със свои еротични снимки, научи HotArena.


Дори и от далечен Китай, сръбкинята Биляна Дол не пропуска да припомни как си е извоювала мястото до родния футболист. Напоследък тя все по-често се пуска по оскъден бански или по бельо в социалните мрежи, което не е ясно до колко се харесва на Божинката. Но на феновете й със сигурност!


На последния кадър Биляна се е излегнала предизвикателно на голяма спалня, само по луксозно черно бельо. \"Лека нощ\" е написала тя в допълнение на кадър, който издава, че нощта за нея и Божинов е била по-скоро палавата.


Откакто са в Китай, отношенията на двойката сякаш укрепнаха още повече. Дол напира за сватба с Валери и явно го увещава за това все в този предизвикателен вид, който демонстрира. Съотборниците на футболиста са в бойна готовност за голямо сватбено тържество. Дори от тима ги \"венчаха\" на бърза ръка, обявявайки ги за \"господин и госпожа Божинов\" при пристигането им.


Засега Божигол не се е решил да падне на колене пред красивата сръбкиня, но всички казват, че е въпрос на време. Ако това наистина се случи, бракът ще бъде втори и за двамата, пише \"България днес\".


А, междувременно, Валери разгрява допълнително не само на терена, но и с горещата кака, която го чака в леглото. И никога не пропуска да си щракне някоя и друга секси снимка!

9 Коментара

Бляккк, шафрантия....

преди 6 години

Дърта парантия ахахахах Била "различна" от Лозанова ахаххахахаха ДОБРЕ! Същата евтина пачавра, само че е по-стара! Не издържа да не последва примера на Гни Ло - как ще пропусне да си покаже изкуственото виме! Парцал сръбски!

Коментирай

Gossip Girl

преди 6 години

Нещо фотошопа не и е сила, на основната снимка много странно е изкривена в областта на талията, някак не стои нормално, а на другата дето лежи по гръб леко са я оставили без пъп .... Много е гнусна

Коментирай

boko

преди 6 години

Дърта мастия.

Коментирай

мне

преди 6 години

то тея "снимки" все едно са правени с картоф. размазня и обработка -и то бая некадърна. ама абсолютно нищо особено не виждам в тая жена. нищо.

Коментирай

ники михайлов

преди 6 години

Многое яка мацката. Готов съм да я взимам ако Валери я остави. Таман да не гледам чужди чавенца

Коментирай

страхотно тяло

преди 6 години

Има страхотно тяло. Сладка е и явно знае как да се дьржи с един мьж което пьк си е цяло изкуство. Божинов си има любяща жена до себе си, а тя пьк мьж който я обожава, та нека и е зле, живее като ...като кралица.

Коментирай

Да бе да

преди 6 години

Ниска и късокрака жена няма как да има страхотно тяло, та ако ще светът да се обърне! Добро за ръста и тяло - да! Но чак страхотно :)))))))))))

Коментирай

Bet

преди 6 години

Божееееее цяло изкуство било да си курва. Пък и Божинката бил мъж. Не знаех. Да ви имам вкуса и разбиранията. В Чалгария страхотни идоли си имате. Затова и държавата е на това ниво.

Коментирай

дрис

преди 6 години

кво да й гледаме, тука пълно такива маймуни ги имаме - един дол дренки, знаете думата кОври

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.