ГОРЕЩО! Гаджето на Криско захвърли всичко от себе си, никога не е била толкова дръзка (Скандални снимки)

https://hotarena.net/intimno/goreshto-gadjeto-na-krisko-zahvarli-vsichko-ot-sebe-si-nikoga-ne-e-bila-tolkova-drazka HotArena.net
ГОРЕЩО! Гаджето на Криско захвърли всичко от себе си, никога не е била толкова дръзка (Скандални снимки)

Разкрепостена и само по прашки лъсна в мрежата половинката на рапъра Криско, видя HotArena.

Плеймейтката Ася Капчикова засне повече от провокативна фото сесия, разпалвайки мъжкото въображение. Танцьорката показа перфектни форми и нито кубик силикон, което я направи най-натуралната плеймейтка до момента.


В началото на връзката им Криско се побъркваше от ревност и беше предупредил Ася да ограничи голите си изяви. 

Разбира се, че Ася няма намерение да се кротне, а рапърът е решил, че освен да се радва на прелестите на любимата си, друго нищо не му остава.

Вижте горещите кадри ТУК.

11 Коментара

klozeta

преди 7 години

za men novini ???

Коментирай

haahahaa

преди 7 години

nai-groznata pleimeitka v istoriqta

Коментирай

Gg

преди 7 години

Nai-estestvenata Playmate v istoriqta. Ne e poduta ot silikoni , implanti kyde li ne....dyrji se estestveno i gotvi strahotno. Momicheto e zavyrshilo filosofiq , gramotno e i e pyrvichno , emocionalno. Povecheto ni bivshi Playmate sa mumii, ne mogat da vyrjat dvata kraq i za tova prez den, prez dva si izmislqt nqkakvi poshli sychineniq , za da privlekat vnimanieto kym sebe si.i da se namyrdat v charshafite na nqkoi bogat chichak. Asq si izkarva parite sama , ne paradira che e s Krisko, ne naduva i za slava. Presledva si mechtite i pravi tova , koeto i dostavq udovolstvie.

Коментирай

vv

преди 7 години

ostavi ti silikonite ne e zaradi tova, to liceto i e grozno....... a tqloto i leko e deformirano kato na djudjetata. koi muj bi izbral neq za sex simvol molq ti se???

Коментирай

Яна

преди 7 години

Кое й е естественото? Изкуствените устни, изкуствената коса или изкуствените мигли???? Кво парадива, че нямала силикон в цицките, ами то се вижда бе моме, няма кво да го казваш, разбирам да беше някоя с естествен хубав бюст, че да се хвали, ама ти?

Коментирай

ЧУКАЛИ СМЕ Я НА СЪНИ БИЙЧ

преди 7 години

Ебахме я за 500лв на тройка аз и Жоро Танев. На другия ден ебахме и нейната приятелка и колежка Катерина миленкова но за 200лв. Ася ако имаш очи отречи, че ни взе парите и после звънеше през ден да питаш имаме ли нужда от компания и да ни предлагаш стриптииз и лесбо секс игри с Катя?! Хайде отречи че осра чаршафите в хотел Дюн

Коментирай

Хху

преди 7 години

A be tuka ne stava duma za estestveniq i hubav biust. Stava duma , che e simpatichna za razlika ot Nikoleti , Djuliani , Svetlani , Petrani i t.n. Tuk si govorim syshto za intelekt i sebeuvajenie, neshtoto koeto povecheto "izvestni" momicheta ot tozi "bransh" ili ne znam kak da go nareka nqmat. Syglasna sym , che ne e super krasavica , no kosuri mogat vinagi da se namerqt , a i vseki si ima vkus. Za men e simpatichna , za vas ne e, za drugi sigutno e perfektnata jena. Neka ne izdrebnqvame:)

Коментирай

Хху7

преди 7 години

A pyk tova za chukaneto , aide molq ti se :) I az chukah Drake na Party v New Orleans, pitaite i Lil Wayne

Коментирай

Poznat

преди 7 години

Xxy qvno ne q poznavash lichno, shtom govorish za sebeuvajenie. Pri neq vsichko e poza za pred kamerite, a kolko e dolna nqmash i ideq. Dosta moi poznati sa q chukali i ne go pisha samo za tuk tova e istinata, taka che ne q sravnqvai s drake i tn tova koeto sa napisali predi men nishto chudno i da e vqrno, to koito q poznava znae !

Коментирай

Do Poznat

преди 7 години

Syglasna sym , moje i da e taka. Naistina ne q poznavam i sym gledala samo interviuta s neq. Reagirah taka za chukaneto, zashtoto horata obichat da pishat kogo sa izchukali , dori i da ne sa :) Kakvato shte da e, da e jiva i zdrava.

Коментирай

деси

преди 7 години

а добре ли бяхте и двамата в леглото? смешни мъже-хем не могат нищо в леглото хем се хвалят че са спали с тази и онази а единственото нещо което правят с члена си е да пикаят

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.