ГОРЕЩО! Лъсна барабанчето на Алисия в новия й клип! (Кадри)

https://hotarena.net/intimno/goreshto-lasna-barabancheto-na-alisiia-v-noviia-i-klip HotArena.net
ГОРЕЩО! Лъсна барабанчето на Алисия в новия й клип! (Кадри)

Фолк певицата Алисия последва най-новата модна вълна в чалгата и показа стегнато барабанче в новия клип, пише HotZona.bg.

 

Изпълнителката не се смути да последва примера на Галена и Преслава, и да покаже най-доброто от себе си.

 

При това успя и да ги задмине.

 

Красавицата ма-а-алко копира Кайли Миноуг, демонстрирайки стегнати задни части пред камерите.

 

Горещата й нова визия предизвика огромно вълнение, а мнозина не крият, че мистериозният клип ще е в стил „50 нюанса сиво“.

 

Алисия не за първи път е дръзка в някой от клиповете си, но тук е направо скандална.

 

Още горещи кадри от видеото към най-новия й проект, вижте ТУК.

 

15 Коментара

da

преди 8 години

da,vsi4ki i vidqhme gaza.qvno pak toi 6te e glavno deistva6to lice v klipa i.

Коментирай

офф

преди 8 години

Много ясно се виждат късите панталонки под елека! Като не виждате добре, сложете очила или гледайте с лупа! Ама правете и безплатна реклама..що пък не!

Коментирай

Т

преди 8 години

Къс панталон и яке-гоуем скадал.

Коментирай

bezsramnica

преди 8 години

te na kasi pantalopnki ne prili4at.Po dobre da be6e tragnala po belio ili bez,vse taq.gazqgata i vse e ot van.Srama nqma6 li be jena.na tvoqta vazrast da si vee6 gaza .bokluk

Коментирай

хайде сркиj се някъде, че вониш

преди 8 години

От какво да се срамува бе, Марийке? Да не е развела чужд мъж и оставила малки деца без ежедневните грижи и присъствие на баща им? Или се е съблякла чисто гола под душ с мъж, при все ,че е омъжена жена и има дъщеря от която да копира и да и носи цял живот славата? Да е из*бала къде що види и срещне по пътя си? От какво да се срамува. Работи си жената , изкарва си парите и си гледа детето.... От какво да се срамува? Срамувай се ти, че говориш сякаш си сънена....или по-скоро си дръпнала някоя повече магистралка.. Чак и безсраминца! Смешница проста!

Коментирай

суперррр

преди 8 години

Страхотна еееее! А песента е , както винаги с модерно звучене и различен стил в сравнение с типичната на другите певици чалга. Единствената поп-фолк певица, която може да се похвали с песни с различно от кючеците звучене. Единствената! Супер е!

Коментирай

s

преди 8 години

И кое му е скандалното? За пръв път виждаш яке и къс панталон? Или се вживяваш на естет тук. Не ти се отдава... не се напъвай! Гоуем тъпунгер си!

Коментирай

кой

преди 8 години

Ася пък кой я е развел,като тя никога не е била женена? А в този клип си е направо гола.Какви къси гащи са това? Тя си е по задник.

Коментирай

Да, разби и семейтвото Курволета- свирката

преди 8 години

Ей тъпунгер, дали е имала брак или не - 90 % от младото поколение живее без брак. Означава ли това, че не имала семейство и дете че че е нямала брак? И да, точно Курволета и разби семейството и лиши детето и ,от присъствието и грижите на баща му. Какво ми се правиш на ощипана? Хайде изчезвай парцал, с парцал! Няма да се учудя , ако и ти си същата пачавра , като нея, затова със зъби и нокти тук под всеки пост храчиш по Алисия. Можете само да и дишате праха ....Боклук смотан! Че и нагла при това! Безсрамница си ти!

Коментирай

di6aiiiiiiii babeeeee

преди 8 години

di6aiiii bab4e,ti ne6to mnogo li4no si go priela tova.Aske ti li si ma bra4ko.Nqma nujda da se krie6,nie znamem 4e si zlobna v 4ervata i gnusna,samo se pravi6 4e mnogo tejko go razdava6.Spoko,dali 6te6e da e Nikoleta ili nqkoq druga ti nqma6e da si s Valeri,no pomisli za sebeb si.Ne e dobre d ajivee6 s tazi zloba,vij se kolko si povehnala,da ne pi6a ne6to drugo,4e vse pak imam uvajenie kam starite hora.

Коментирай

да, не се излъгах ха ха хаааа

преди 8 години

Бабче ли? Ти да не визираш себе си ? Още по-малко колко трябва да си изперкала бабушкера , че изобщо допуснеш, че Алисия ще седне да се занимава и да коментира себе си тук??? Ти наистина си болна , иди се прегледай! Като чета коментарите тук всичките са твой. Няма смешно, случва се и човек да превърти , като теб и да си пише едно и също , но то е от възрастта - деменцията не прощава , а жалко, че няма и лекарство, да ти помогне. Ха ха ха ааа добре си се самозалъгваш тук и си вярваш на драсканията.... Май , това ти са радостите в живота. Горката!

Коментирай

....

преди 8 години

В този клип Алисия няма никакво събличане и е с дрехи... за сведение!

Коментирай

do Да, разби и семейтвото Курволета- свирката

преди 8 години

Не е Асието,някоя лелка фенка на Асието е.Лелче,теб ли те замести някоя по уравновесена,за това ли тука газ пикаеш и си скубеш косите,че Ася я били зарязали.Ми как искаш да седи бившия ти до такава луда,като теб.Лекувай си нервите,знам ,че покрай менопаузата е нормално хормоните да ти изиграят лоша шега,ама чак пък толкова да полудееш и да не можеш да си сдържаш нервите.И аз ли пиша,постоянно ми я се виж ти.Някой напише нещо и ти следваща.Той за тва мъжа ти те е оставил,като не му обръщаш внимание.Айде със здраве.Аз седмици не посещавах този сайт.Като гледам нищо не се е променило.Ти винаги си тук ,за да мажеш и четках Ася.Браво на теб,Ася тиквен медал ще ти тури!

Коментирай

деси

преди 8 години

Колко е жалка...И оная работа ще си покаже за малко внимание. Не и прилича най-вече на годините.

Коментирай

до ..."Деси" жалката

преди 8 години

И колко са и годините? 32 И понеже става въпрос за години.... Лили Иванова с късите полички и роклички( не, че не ми харесва, правя сравнение ) Мадона, и мноого други далече над нейните години. Това са сценични костюми, и според клипа и стилиста решава с какво да бъде облечена , не актьора, певеца или който и да било, ако не ти е ясно. Само не разбрах в случая, какво си е показала?!? Да си проста и ограничена, колко да си проста?!? НО, и ти си мислиш , че знаеш нещо...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.