ГОРЕЩО! Мария изгаряла от страст в прегръдките на Гущеров ! Кали с пикантни разкрития от спалнята на семейството!

https://hotarena.net/laifstail/goreshto-mariia-izgariala-ot-strast-v-pregradkite-na-gushterov-kali-s-pikantni-razkritiia-ot-spalniata-na-semeistvoto HotArena.net
ГОРЕЩО! Мария изгаряла от страст в прегръдките на Гущеров ! Кали с пикантни разкрития от спалнята на семейството!
Пикантни подробности от спалнята на семейство Гущерови разкрива певицата Кали, видя HotArena.

Според Кали бракът на Мария и Християн Гущеров се крепи само на силната им любов.

„Мария не е меркантилна. Тя обожава мъжа си! Тя обожава секса с мъжа си!“, пали се Кали в разговор с Бони, Ива Екимова и Черната Златка.

Мария и Кали са доста близки и вероятно г-жа Гущерова е похвалила сексуалните умения на съпруга си пред нея.

Освен това, Кали разказва, че Мария много страда от нападките срещу Християн в медийното пространство. Трудно приемала и гаврите с наднорменото тегло на мъжа си.

„Не е важно колко гънки имаш по тялото, а колко в мозъка“, често отсичала Мара.

Подробности по темата може да видите в неделя в телевизионния таблоид №1 „Папараци“ по бТВ!

7 Коментара

истина

преди 8 години

Мария като една изпечена....... много добре знае,че мъжете най обичат да ги четкат на тема сексуални възможности.За богатите мъже пък това е задължително.Не сме забравили как по подобен начин хвалеше и секса си с бившия мъж Митко.Интересно ми е, ако Хриси е просто едно обикновено момче без милиони, дали изобщо би го погледнала?Между другото Хрисито на секс го е учила кака му Алисия преди повече от 10 години,що не питат нея на какво го е научила?

Коментирай

desita1

преди 8 години

За Алисия не знам , но за кака му Малина ........... тя го е открехвала в секса

Коментирай

Ne

преди 8 години

Alisiq e predi Malina

Коментирай

ops

преди 8 години

АБЕ, ВИЕ РЕКЛАМА НА ПАПАРАЦИ ЛИ ПРАВИТЕ ТУК ИЛИ КЛЮКАРСКИ САЙТ? ДА НЕ СА ВИ СПОНСОРИ ПРЕДАВАНЕТО ? ТО НЕ МИНА ВЕДНЪЖ ДА НЕ ПОМЕСТИТЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО! АМИ НИКОГА НЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ И НЕ СМЕ УМРЕЛИ А, И НЯМАМЕ НАМЕРЕНИЕ НИКОГА ДА ГО ГЛЕДАМЕ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА НА ЕКРАН. НЕ НИ ОБОГАТЯВА ИНТЕЛЕКТУАЛНО, А ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ, КАТО ЧЕТА ТУК И ГОНИДБИ ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО ДРУГО НЯМА. НИЩО ИНТЕРЕСНО, НИЩО НОВО! ПОМИЯ! КОЙТО ИЗПИТВА ПОТРЕБНОСТ, ДА СИ ГО ГЛЕДА. НИЕ ЛИЧНО-НЕ!

Коментирай

ама как

преди 8 години

Попитайте Бюро справки тук- всичко знае от време ОНО. Динозаврите са изчезнали, но тази им е внучката. А, дали Алисия му е кака? За Малина със сигурност! И , ако е била Алисия с него, от къде знае точно кой, кого e учил? На всеки знае реда, само нейния ред май е изтървала- бърсалка дърта!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ама то Алисия на всичките си известни гаджета е Кака,само Виктор и е Дедо!

Коментирай

Ели

преди 8 години

Да, да и слънцето изгрява от запад, доматите ги ядем с колците и са ни намерили в зелките. Оляхте се.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.