Горския от „Фермата“ викна Винету на дуел

1011
30 Ноември 2017, 22:00


Зрелищен дуел предстои във „Фермата“ тази неделя, след като дърводелецът  Станислав избра срещу кого да се изправи на арената. Горския от Самоков посочи Гечо като свой противник в битката за оцеляване.

 

 

Белгийският емигрант е най-възрастният участник, но демонстрира впечатляваща сила и умения за годините си. Освен, че впечатли и младите жени в шоуто с перфектно тяло, Гечо нашумя още в началото на предаването с индианските си черти, заради които често е наричан и Винету. „Дъртио“, както често го майтапят фермерите, вече стреснал Станислав с бързината си.  „Преди няколко дни играхме на жмичка, не мога да го стигна, като газела е“, обясни соченият за един от най-подготвените за финала участници.

 

 

Ще го нарека с името „Диамант“. Защото той е най-ценният във фермата, най-скъпият във фермата, най-здравият, най-важният и всички ще го запомнят. Той е много твърд и здрав, дали ще ме прати вкъщи – това е божа работа“, допълни Горския.

 

 

Мъжкият дуел във „Фермата“ вече предизвика много скандали сред мъжете, защото всички скочиха на фермера на седмицата Калоян заради това решение. Според тях смятаният за аутсайдер в началото танцьор, се добрал почти до финала благодарение на съжаление и защото никога не взимал страна в споровете в шоуто.

 

 


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
Преди 1 година
0
Верно Горския е рядко тъпо парче и мазен интригант. Пък футболиста направо ме изумява каква е досада. То бива влюбчив, ама неговото е клиника. И на мен Калоян ми е по-симпатичен от тези "мъжкари".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпроска
Преди 1 година
0
Този мъжкар защо избра " Дъртио" за дуел, а не избра многострадалния футболкист Алекс? С рев и сополи достигна до финал .Обиждат Калоян от завист и алчност . А клюкарстването, интригантстването и реването са " мъжките" качества на Горския, Гечо и футболистчето . В този сезон са избрали суетни мързеланки и мъже интриганти .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени