„Господари на ефира“ на косъм от спиране! Всичко за скандала между Нова и Халваджиян

3280
15 Септември 2015, 14:20Господари на ефира се размина на косъм от спиране, заради рокадите в Нова. Най-успешното комедийно шоу едва не сподели съдбата на предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич, които излязоха от ефира, научи HotArena.

Само благодарение на факта, че Джуди Халваджиян е впрегнал целия си арсенал, за да задържи предаването на крака, то е оцеляло. Арменецът успял да се пребори предаването му да не бъде включено в плана за промени в телевизията и от външна да стане вътрешна продукция, като премине към публицистиката в медията, пише „Всеки ден“.


От ръководството на Нова се наложили за претопяване на формата, тъй като разходите за външни проекти са огромни и се налага да редуцират бюджета. Освен това водещите прекалили с политиката и солените закачки с партиите и не изпълнявало функциите си на забавно предаване, каквото претендира да е.


Халваджиян обаче успял да убеди Нова, че каквито и субекти да осмива, „Господари на ефира“ си остава атракция, забавно предаване и изцяло покрива заявеното от него съдържание. От екипа на предаването отрекоха категорично да са имали някакви проблеми с телевизията.


Снощи бе сложен и стартът на поредния 13-ти сезон на формата. Водещи отново са Рачков и Зуека, а кои ще ги заместят, предстои да стане ясно след няколко седмици.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МАЛОУМНИЦИ
преди 2 години
0
"Снощи бе сложен и стартът на поредния 13-ти сезон на формата. Водещи отново са Рачков и Зуека, а кои ще ги заместят, предстои да стане ясно след няколко седмици" => ОБЯСНЕТЕ МИ ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ? А? ПРЕДАВАНЕТО ЗАПОЧВА НА 15.09.2015Г И ВОДЕЩИ ЩЕ БЪДАТ РАЧКОВ И ЗУЕКА...ЩЕ ИМА И НОВИ АДРЕНАЛИНКИ ...А ВИЕ СТЕ МЕГА ПРОСТА ПСЕВДО МЕДИЯ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени