Готвачките Мариела и Елена във война (Родителите на богаташката от „Мастър шеф“ заплашват конкурентката й)

3716
29 Април 2015, 13:59


Мариела Нордел е във война със съпрницата си в „Мастър шеф“ Елена Петрелийска. Двете не се понасят и едва се сдържат да не се хванат за косите до края на снимките на предаването, узна HotArena!

 

Черешката на спора била сложена, когато провъзгласилата се за графиня била причакана на паркинга на малкото НДК от бащата и майката на блондинката, както и от охранител. Те нападнали словесно Нордел, разказва самата тя, пише „Всеки ден“.

„На това момиченце Елена баща й ме причака на паркинга и ме заплаши със саморазправа, че съм щяла да видя какво ще ми се случи. Абе, хора, това е шоу, не се взимайте толкова насериозно. Аз съм отишла там да се забавлявам, а тя непрекъснато съска срещу мен. Постоянно нещо я дразни, това мрази, онова мрази“, разказа Мариела, която по професия е ПР.

 

Дамата се чуди откъде извира тази злоба в Елена, а коментарите си в шоуто определя като обективни.

 

„Дори казвам, че има добър вкус, а тя… Не знам защо съм й трън в очите, постоянно ме плюе“, коментира Нордел.

 

Според нея причината родителите на девойката да избухнат срещу нея е това, че дъщеря им май загубила шансовете си за победа в кулинарното шоу, което вече е заснето, но финалът на малкия екран предстои в средата на май месец.

 

Нордел вече е подала и жалба срещу семейството на хотелиерката от Огняново.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 2 години
0
Ех,че новина.Двама старци причакали графинята :)Предлагам да вкарате и малко драматизъм към края на статията,като добавите,че и направили и друсан кебап
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени